Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 154> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Hvala vam, curke moje... jako sam ponosna na nove stanovnike moje male cvjetne zbirke.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
bravo za magadan...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
lijepo,lijepo
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ne bi preživila kod mene, tradescantiu silamontanu treba spremiti u kuću. Ja svoju još nisam, mislim da je krajnje vrijeme.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Rajski vrtovi, hvala na posjeti, drago mi je da se šuljaš tuda.
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Puno lijepih stvari kod tebe još ima. Već kad šunjam tvojim vrtom, malo pitanjce, da li tredescantia (nadam se da se tako zove ono šarenih crvenih listića, zamjena na balkonu) podnosi sunce ljeti ? Tvoja kombinacija mi je lijepa, eh još samo da može na sunčeko.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Hvala, gute draga, na tvojoj brizi. Moram reći da si potpuno u pravu. Em jedva dođemo do njih, nema ih baš svuda za kupiti, em još da mi se smrzne - počupala bih si kosu od jada i tuge... Ionako se jadna jedva uspjela oporaviti od preseljenja iz Konzuma do mog balkona, kad je izgubila svo lišće... a mene uhvatili frazi da je gotova.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu, bugicu moraš obavezno preko zime spremiti negdje u kuću, na otprilike 12 stupnjeva, ne bi trebalo biti ispod te temperature, jer je to, zapravo, penjačica koja zahtjeva toplu dalmatinsku klimu i ljeti i zimi.
Kao što već reče naša gute Fee, lako se dogodi propust i biljka ugine, pogotovo bugica koja glasi za osjetljiviju kad je sadimo ovdje na kontinentu.
|
|
![]() |
|
Je, i ja uživam, iako imam samo jedan... ali nikad se ne zna, možda bude i još koji s vremenom. Rado bih i neku drugu boju, ima ih predivnih...
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ako smijem nesto reci , bugice treba u nasim kontinentalnim krajevima , kad postane hladno ,
unositi u kucu . Vi obadvije znate da je moja lokacija "tu i tam" , dogodilo mi se 2 puta da sam morala otici dok je jos vani bilo toplo , nisu mi ih pospremili , smrznule su se i uginule mi i to 2 godine jedna za drugom . To me je stvarno pogodilo , bila sam dosta zalosna ! Vama zelim od ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Hibiskus je krasan, gledam ih već neko vrijeme i odolijevam napasti, a dokad ne znam
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |