Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 282> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dok nisam na forum dosla nisam znala sta je aster...predivni su svima a pogotovo slavujki...kad ih s uzivo vidi to je cvjet kao pola stola....nesto ajme...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
sretna sam zbog ove titule ![]() Obožavam ih, i ne mogu zamisliti jesen bez njih. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Draga moja Belina, to više nitko ne zna,
ni biljke ni ljudi. Cijela ova godina prolazi u ujednačenim temperaturama a kako će to biljke shvatiti, vidjeti ćemo. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Vrt ti je rascvijetan,mirišljav...zar je stiglo proljeće?
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mislim da si ti kraljica koječega,ali asteri.tu titulu sigurno nosiš
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
bas je lijepa..kako ja nju nisam vidjela..nije cvala?
|
|
|
|
![]() |
|
Josipa, ovo je Phygelius capensis, vrtna ili afrička fuksija.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
slavujka koji je ovaj zadnji...predivan je..
|
|
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Kod tebe sve u cvatu kao da je proljece..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pobrkala loncice slavujka moja....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ti si Josipa kao u bajci pomiješala žabca i kraljevića.
Ja sam tebi donijela lukovice kraljevskog ljiljana a ne žabljeg. Žablji ljiljan ne mogu sada vaditi jer cvjeta. ovo je kraljevski ljiljan ![]() ![]() a ovo je sičušni cvjetić žabljeg ljiljana ![]() |
|
![]() |
|
zanimljiv je zbog svojih malih tigrastih cvjetića, zbog svog cvjetanja u jesen, kada je u vrtu jako malo cvjeća, a meni je posebno drag jer je on prvi cvijet koji sam dobila kada sam došla na forum, od naše drage blu sky.[/QUOTE]hvala dragoj blu sky....tebi draga sto si me usrerecila sa ovako predivnim cvijetom...ta lukovica bez lucy nebi bila u mom vrtu...nemam rjeci za neizmjernu ljubav i darivanje od vas....hvala ti slavujka moja...mojoj radosti zaista nema zbog ove male lukovice.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drago mi je Fee što si često kod mene i što ti se sviđa moj vrt.
Po tko zna koji puta ću ponoviti da je moj vrt prirodna oaza, da biljke uzgajam iz ljubavi prema prirodi i da ih ne sadim zbog uređenja okućnice, da su mi one izvor mira, da su zamijenile mnogo lijekova koji truju i razum i tijelo. Vjerujem da ste sve, koje mi dolazite u vrt, to prepoznale, da ste osjetile ogromnu energiju prirode i da zamjećujete ljepotu u sitnicama kojih ima bezbroj samo treba malo bolje pogledati. savršenstvo prirode u običnoj mjehurici ![]() ![]() cvjetovi hipericuma, na istoj biljci u isto vrijeme, dvije boje prašnika ![]() ![]() ![]() ocvali cvjetovi matrone ![]() i ovdje je nastala neka gužva ![]() neumorni krupnolisni bršljan ![]() krupne lukovice kraljevskog ljiljana kojega sam ove jeseni preselila. ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Slavujcica , ti si tu prekrasnu slikicu namijenila OSici , ali , moram ti reci
i ja sam duuuugo stajala pred njom i nisam je se mogla nagledati ! ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Hvala na uputstvima za astere. Sad kad imam upute kako ih njegovati moram nabaviti par komada. Ove upute cu, uz sve ostale korisne savjete koje sam kod tebe procitala, zapisati u biljeznicu.
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |