Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 92> |
Korisnik | |
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uf, ovi sukulentići ti predobro izgledaju. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ti si baš vrijedna.Kad dođem u šetnju uvijek me nešto novo dočeka.Aster je baš lijep,a i sve si biljčice lijepo složila u teglice.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
a i mene su ljepo smjestili...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
a kako sam ja veliki
![]() ovo sam samo piknula jedan list i vec daje svoje sjeme... ![]() a mi lijepo napredujemo... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo nesto noviteta pokusaja spremanja za zimu...da po kuci nebude hrpa malih kalica
ovo sam dobila kameni samo dvije dugacke stapke i nekoliko listica,ja sam ga iskidala pa sta mu bude ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nez zasto mi neda da okrenem slike...neznam... |
|
|
|
![]() |
|
ovaj aster smo ivan i ja danas nasli u sumi kad smo isli po zemlju za kamenjar....nez zasto mi neda ja ju okrenem pokusat cu sad kad objavim....
![]() ne jednostavno memogu ju okreniti...al aster je vise od metra...predivan
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo je što se veselimo malim stvarima. Ja obožavam javore, želim da ti bude najljepši u vrtu.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Kad posadiš javor, za prvu godinu prekrij mu korjenje... Meni opstaju u GK pa će i kod tebe u NU
LP |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
da se pohvalim...ja sam birala...fritillatia,cala bijela,anemone,alium,predivna kolekcija...
|
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
uzivam u javoru pogotovo.....nez gdje da ga smjestim....sad sam sva van srece zbog njega...hoce li zimu izdrzati ako ga stavim van...moram guglat..popodne cu saditi...dosla meni moja sara...slabo ovih dana ista i objavim pa nema kolegica....pusa iz nu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
bravo Josipa...uživaj
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
nova kolekcija od prijatelja koji nezna sto je forum i ne razumije zasto ja to toliko volim...
![]() japanski javor ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
¸malo dekoracije
![]() cosak ulaza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nesto cvjetica
rembler chevy chas kad se ona rasiri po zidu...hmmm ![]() spiragaa bumalda slikan prijesadjenja ![]() loncijera crvena....joj joj jedva cekam... ![]() zimski jasmin nazalost malo poslije nego sam ga slikala cuko ga je zgrizao malo..jako sam ljuta bila ![]() neznam mu ime znam samo da me dativa cvijeto i raduje ![]() isto neznam ime al prvi cvjetak mi je poklonio.. ![]() biskupska kapica,heme rokans ili dnevna ljepota,koraljna zvoncika ![]() mislim da je timijan ![]() hibiskusi ima ih dovoljno da se sire i sakriju ogradu ![]() a ona ce na cuvanje u kucu...ipak je to sirotica... ![]() moje fiks eks ideje... ![]() veliko lisnati brsljan ![]() i on ce na cuvanje u kucu..tradescentia silamontana ![]() dali je krumpirko? ![]() puzave senecije na cuvnje...hahha ![]() ovo bi trebala biti ruzicasta glicinija samo da se primi bit ce kraljica dvorista... ![]() klemantis ![]() ![]() grmic sto daje bobice zimi...jedva cekam a ime sam zaboravila ![]() bosiljak samo sto neda sjeme ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Raduje me kad vidim kako ti dvorište sve ljepše izgleda i koliko u tome uživaš. Ne javljam se često, ali svaki dan sam na tvojoj temi i uživam zajedno s tobom.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |