Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 92>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2014 u 10:13
Clap Bravo za prepoznavanje astera, ja sam kao i tvoj Ivan, prva asocijacija na džinovsku tratinčicu.
Uf, ovi sukulentići ti predobro izgledaju. Heart
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2014 u 22:45
Ti si baš vrijedna.Kad dođem u šetnju uvijek me nešto novo dočeka.Aster je baš lijep,a i sve si biljčice lijepo složila u teglice.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2014 u 22:04
a i mene su ljepo smjestili...

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2014 u 22:00
a kako sam ja veliki

ovo sam samo piknula jedan list i vec daje svoje sjeme...

a mi lijepo napredujemo...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2014 u 21:51
evo nesto noviteta pokusaja spremanja za zimu...da po kuci nebude hrpa malih kalica
ovo sam dobila kameni samo dvije dugacke stapke i nekoliko listica,ja sam ga iskidala pa sta mu bude

nez zasto mi neda da okrenem slike...neznam...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 22:28
ovaj aster smo ivan i ja danas nasli u sumi kad smo isli po zemlju za kamenjar....nez zasto mi neda ja ju okrenem pokusat cu  sad kad objavim....

ne jednostavno memogu ju okreniti...al aster je vise od metra...predivan
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 22:15
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Lijepo je što se veselimo malim stvarima. Ja obožavam javore, želim da ti bude najljepši u vrtu. Clap
meni ga je savrseno vidjeti u zelenilu jeseni...samo moram nauciti orezivati i to je to..ma sve mi je veselo danas...sutra nove slike...
smile64
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 22:13
Originalno poslano od člana NinettA NinettA napisao:

Kad posadiš javor, za prvu godinu prekrij mu korjenje... Meni opstaju u GK pa će i kod tebe u NU

LP
moze...slama ili sijeno...samo da opstane...tako me raduje ta njegova boja...bolesno sam zaljubljena...hahaWink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 22:11
Lijepo je što se veselimo malim stvarima. Ja obožavam javore, želim da ti bude najljepši u vrtu. Clap
život je more
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 22:07
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Josipa
Bez obzira da li nešto objaviš ili ne,svejedno imaš posjete
Prekrasna ti je nova kolekcija!
radujem se javoru,luku,kali...ma svemu....bas sam iznenadjena...dobro je da sam mogla sama birati...inace bi bilo svega...Thumbs Up
Na vrh
NinettA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1030
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje NinettA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 10:18
Kad posadiš javor, za prvu godinu prekrij mu korjenje... Meni opstaju u GK pa će i kod tebe u NU

LP
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 08:14
da se pohvalim...ja sam birala...fritillatia,cala bijela,anemone,alium,predivna kolekcija...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 08:10
Josipa
Bez obzira da li nešto objaviš ili ne,svejedno imaš posjete
Prekrasna ti je nova kolekcija!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 08:03
uzivam u javoru pogotovo.....nez gdje da ga smjestim....sad sam sva van srece zbog njega...hoce li zimu izdrzati ako ga stavim van...moram guglat..popodne cu saditi...dosla meni moja sara...slabo ovih dana ista i objavim pa nema kolegica....pusa iz nusmile75
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 07:21
bravo Josipa...uživajClap
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2014 u 23:58
nova kolekcija od prijatelja koji nezna sto je forum i ne razumije zasto ja to toliko volim...

japanski javor

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2014 u 13:47
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Raduje me kad vidim kako ti dvorište sve ljepše izgleda i koliko u tome uživaš. Ne javljam se često, ali svaki dan sam na tvojoj temi i uživam zajedno s tobom. 
andinice moja samo ti meni komentiraj i ispravljaj...jos puuuno moram uciti....drago mi je da si samnom ...bas neki dan gledam spisak ko mi se javlja i vidim vas nekoliko kako niste dugo bile...a ja opet nemogu dugo ni traziti gdje je cije tema,,..malo to kod sebe moram isparaviti...hvala na posjeti uzivaj u danasnjim slikama....smile57
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2014 u 13:41
¸malo dekoracije

cosak ulaza

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2014 u 13:23
nesto cvjetica

rembler chevy chas kad se ona rasiri po zidu...hmmm

spiragaa bumalda slikan prijesadjenja

loncijera crvena....joj joj jedva cekam...

zimski jasmin nazalost malo poslije nego sam ga slikala cuko ga je zgrizao malo..jako sam ljuta bila

neznam mu ime znam samo da me dativa cvijeto i raduje

isto neznam ime al prvi cvjetak mi je poklonio..

biskupska kapica,heme rokans ili dnevna ljepota,koraljna zvoncika

mislim da je timijan

hibiskusi ima ih dovoljno da se sire i sakriju ogradu

a ona ce na cuvanje u kucu...ipak je to sirotica...

moje fiks eks ideje...

veliko lisnati brsljan

i on ce na cuvanje u kucu..tradescentia silamontana

dali je krumpirko?

puzave senecije na cuvnje...hahha

ovo bi trebala biti ruzicasta glicinija samo da se primi bit ce kraljica dvorista...

klemantis

grmic sto daje bobice zimi...jedva cekam a ime sam zaboravila

bosiljak samo sto neda sjeme

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2014 u 13:02
Raduje me kad vidim kako ti dvorište sve ljepše izgleda i koliko u tome uživaš. Ne javljam se često, ali svaki dan sam na tvojoj temi i uživam zajedno s tobom. 
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.