Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 55> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje Rajski vrt, Mari,5510, Lovro, Carol, Marta78, Moon, Miska, Golden Leo, Gute fee, Andina, Lantana, JosipaNu, Klaudija8, Anabistrica
![]() Puno smo radili u kući i oko kuće i svašta još nešto pa sam malo zapostavila svoju temu. U vaše vrtove svratim kada god stignem, nauživam se ljepote, nešto naučim, pokupim pokoju ideju i tiho ali zadovoljno i puna srca odem. Evo malo jesenskih slikica, iako je meni nekako najdraže proljeće. |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Oooo,da! Ti "sporedni" poslovi nam oduzimaju uvijek jako puno vremena
![]() Drago mi je da si nam pokazala slike svoje rascvjtane jeseni. Voštani zvončić je divan.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno je! Svaki puta ponovo me oduševi cigleni zid, a i pletena košara se savršeno uklopila u jesensku kreaciju ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Meni je sve savršeno
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ljepo je imati mrazovce...bravo bas je krasan...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Caroban je tvoj jesenski vrt ! Pravi uzitak !
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jesen je preko ciglenog zida preskočila i u tvoj vrt. Rascvali se jesenski grmovi, dozreli grozdovi, razlile se boje po listovima loze. Zašuštala jesenja pjesma.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moj favorit u ovom obilasku su jesenske anemone
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da, divne su te jesnske anemone......kod mene su već ocvale i sad su ostale samo kuglice na stabljikama :). I meni je slika s košarom jako,jako lijepa
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Osobno i ja više volim proljeće ali samo zbog toga jer nakon njega dolazi ljeto. Jesen mi je također draga a kod tebe su jesenske fotke lijepe kao i proljetne. Pa, imati će i zima svojih čari, u to sam sigurna... no, to ćeš nam pokazati za koji mjesec!
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Divna rascvjetana jesen u tvom vrtu, predivne slike!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prošetala sam i pregledala sve potanko što sam propustila. Nesmiješ biti nezadovoljna. Sve ti izgleda prekrasno. I jesen u tvom vrtu je prelijepa kao i proljeće. Pravi rajski vrt. Uživala sam.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Bila sam nedavno i evo me opet
po dozu lipote,mirisa,boja ![]() Imaš pravi raj i slike su zato savršene
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sve ti je super svaka biljkica svaka fotkica i mogu ti reći da me je iznenadijo tvoj plavi klematis koliko je puno napredovao od prošle godine
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ova slika mi slika je očaravajuće lijepa !!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |