Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 70> |
Korisnik | |
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo si se opskrbila novitetima
![]() |
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Malo sam kupila novih biljčica i lukovica, nadam se da ću stići posaditi kad prođe moja upala pluća.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe se pomiješalo i proljeće i jesen.
I meni je jako lijep ovaj ljubičasti grmić
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Draga susjedo to je heliotrop i molim savjet za njega. Kako da ga sačuvam, posađen je u vrtu?
![]() |
|
![]() |
|
Hvala moon na posjeti drago mi je da ti se sviđa heliotrop ili vanilia, a iskreno rado bi da brzo dođe proljeće.
![]() |
|
![]() |
|
Sad kad si napisala ime sam se sjetila da su moji imali takvu, ali minijaturnu biljcicu. Bas cu pitati je li jos na zivotu. Ne sjecam se da sam ju ove godine vidjela...
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Evo, pronašla sam ti link pa pročitaj što su forumaši pisali o njoj. Viđala sam manje pa nisam prepoznala grmić, baš je pravi lijepi primjerak
|
|
![]() |
|
Hvala moon na linku spremit ću je kao i anđeoske trublje.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve je lijepo , jako lijepo a pogotovo ovaj ljubicasti grmek !
![]() |
|
![]() |
|
Nona photiniju sam kupila i posadila tek ove godine, mislim da je stara tri godine, posađena je vani i može prezimiti kontinentalnu klimu. Susjeda ima prekrasnu ogradu od nje na brijegu.
|
|
![]() |
|
Josipa teško mi ide sa slikicama moram promijeniti komp, ovaj stalno nešto šteka.
Hvala na posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
Draga gute hvala, znaš imam dva takva grmeka, udaljeni su tri metra ali onaj drugi je puuuno manji.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
nek si se nekako snasla bas je steta da nam nedas vise svojih cari a imas ih na pretek....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Draga catalpa sa predivnim novitetima si se ponovila
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Photinia je jako dekorativnog lista.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Najprije ti želim brzo ozdravljenje i da što prije posadiš svoje novitete. Heliotrop mi se jako sviđa, a za photiniu sam sretna što si ono napisala jer sam na većini mjesta pročitala da je osjetljiva na niske temperature. Ruže se uvijek zadnje predaju i makar, kako i sama kažeš da su grmovi gotovo bez lišća (i kod mene isto), cvjetovi nam još uvijek pružaju radost.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
A vidim ja da još puno lijepoga skrivaš... krasno! Lijepo si se ponovila! Naravno, prije svega želim da što brže ozdraviš, a za sadnju bit će vremena.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |