|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 414243 |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() |
Draga Sunceeee, želim tvom sinu brzo ozdravljenje i snage cijeloj obitelji.U mislima sam s vama.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() |
Drago mi je što sam sat vremena provela u tvom vrtu, u tvom životu i životu tvojih najbližih. Nakon svega pročitanog najprije ću zaželjeti zdravlje u tvojoj obitelji, mir i da ostaneš čvrsta u vjeri jer je to jedini brod koji nikada ne tone. I mislim da nam se sva teška iskušenja u životu događaju samo da bi smo pokazali i ojačali svoju vjeru.
A sada ćemo malo o cvjetićima. Naši "bregi" su me uvijek oduševljavali zato što daju poseban izgled svake okućnice pa tako i tvoje iako smatram da nisu baš laki za hortikulturalno osmišljavanje i održavanje. Prilaz kući mi je jako lijep sa divnim kamenjarom i izvrsno osmišljenim ulazom koji je pretpostavljam cijeli dan na suncu, ali si uspjela pronaći kombinaciju koja to podnosi. Dio sa clematisima mi je isto predivan i bit će još i ljepši dok oni porastu. Oduševljena sam velikim brojem cvjetnih vrsta koje imaš tako da ti je vrt jednako lijep kroz sva godišnja doba. I one zimske slike su toliko čarobne i lijepe i stvarno odišu mirom i spokojem kako i sama kažeš. Vjerujem da će teški životni trenuci biti uskoro iza tebe i da ćemo i dalje uživati u Tvom predivnom vrtu. Pusa ! ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() |
Tvom sinu želim ozdravljenje, on je sada najvažniji, a u njegovom životu si ti najvažnija. Tebi želim snagu i spokoj u duši.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Veliko hvala svima!
Bili ste mi dodatna snaga i energija svih ovih godina! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Ovu svoju temu zaključavam!
Ako netko ima potrebu da mi nešto napiše, molila bi da mi pošalje privatnu poruku! |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Ako smrt i ugasi svjetlo, nikada ne ugasi snagu sjećanja i ljubavi. U spomen na mojega voljenog sina, moju neiscrpnu snagu, mog pokretača svega što me okružuje, vječnog optimista, osobe koja nikada nije gubila nadu i vjeru, nikada posustala, sve gledala kroz ružičaste naočale.... Mirno spavaj moj anđele! Susrest ćemo se opet! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 414243 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |