Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 19:49
BugiceHug
Predivni su ti sukulentićiy
zbirka je sve veća,svi su zdravi i to je važno
a za uljepšavanje ima vrimenasmiley
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 08:29
Ti si svoje biljčice  već lijepo ušuškala, sad može i snijeg padati.
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 16:09
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Divnih je ovdje sukulenata, najvažnije je da su na sigurnom.

Hvala, lucy! Jako sam ponosna na njih, pa strepim nad njima. Ovdje su jutarnje temperature zaista niske, a ni preko dana nije puno toplije, jedva 9-10 stupnjeva, s maglom... radije sam ih spremila. Iako, jučer je provirilo sunce pa sam ih stavila van na sunčanje. Smile
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 16:13
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Tvoja novootkrivena ljubav je već poprilična zbirka! Smile

Je, sad je to već zbirkica, ali još u povojima i razvitku... maleni su pa još uvijek strepim nad njima. Upravo ovih dana, graptoveria se odlučila cvasti... a ja svaki dan u iščekivanju i obilasku da vidim to čudo. LOL To bi bio moj prvi sukulent da cvate i moram je uslikati... 
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 16:20
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

BugiceHug
Predivni su ti sukulentićiy
zbirka je sve veća,svi su zdravi i to je važno
a za uljepšavanje ima vrimenasmiley

Drago mi je da ti se sviđaju. I meni su prelijepi i uživamu svakome, pa i onom najmanjem, a kako kažeš, najvažnije je da su zdravi. Jako bih ih željela upicaniti s lijepim teglicama, ali to ide polako... a meni strpljenje nije baš najjača strana... LOL Onda, tu nedostaje i pokoja polica, pa klupice na prozorima bi trebale biti šire... smile138
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 16:23
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Ti si svoje biljčice  već lijepo ušuškala, sad može i snijeg padati.

Može, može... smile167... ali nisam još zaštitila lavandu i ružmarine... i to sam se upravo sad sjetila. smile181Oni ostaju u vrtu, na milost i nemilost zimi.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2014 u 20:58
Kad si već sve lijepo ušuškla (ja moje još sunčam) lavandu i ruzmarin skrati (naravno ako su veliki) i samo preko njih prebaci (za mraza i naravno za snježnih dana) nešto starih lancuna (plahti) i to će im biti dovoljno .Wink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2014 u 21:14
Sad najavljuju nešto toplije vrijeme... čovjek više ne zna što da radi i što je pametnije. Kod mene nema ni tračak sunca, da se pojavilo, odnijela bih i ja sve sukulentiće nazad na sunčanje.

Lavande i ružmarine svakako budem zaštitila - još mi se kukuruzovina suši jer je od silne kiše bila preteška - onda to lijepo poslažem u stožac, preko toga vreće u kojima kupujemo krumpir, malo povežem i to je to. Zasad je bilo dobro, nikada nisu smrzli, no ako kažu jake minuse, onda ide jača zaštita, a ti si mi dala odličan prijedlog. Hug
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2014 u 11:05
Evo i mene malo u posjeti tvojem biljnom carstvu, sve ti je jako lijepo, a posebno sukulentići! Mi kontinentalci već muku mučimo oko spremanja naših ljubimaca, ja ih unosim i iznosim svaki dan da još malo uživaju u vanjskom zraku. Glavno da su ti zdravi i na sigurnom od vremenskih neprilika! Još nije počela zima, a ja već jedva čekam proljeće!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2014 u 12:05
Radujem se tvom posjetu i veseli me što nisi zaboravila na moje skromne stranice. I ja, kao i ti, kad je sunčano, iznesem sukulentiće na sunčanje... Graptoveriji godi i cvate lijepim žutim cvjetićima. Smile Jedva čekaš proljeće? I ja, mogu ti reći. LOL 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2014 u 19:02
tvoji ljubimci već svi na sigurnom, a moje je još sve po balkonimaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 19:14
Ah, malo sam se požurila jer je par jutara bio samo jedan stupanj, bojala sam se mraza. Sad ih selim unutra - van jer evo nam lijepih i toplih dana, a ni jutra nisu baš hladna. No, ne pada mi teško ta selidba, jako volim te male sukulentiće, dođe mi kao vizita, da ih dobro pregledam i kao vježba. LOL 
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 20:35
divan paket od pristigao - Golden Leo, hvala još jednom! Heart

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2014 u 12:00
@kaktus - vidi ih! Oporavila se i tomorrow pink ice... Heart Još jednom, hvala!

listići na zakorjenjivanju... ovaj put u vodi na toplome iznad radijatora - za probu... 
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2014 u 12:05
Golden Leo - posađene su, posađena je i ekipa u vrtu i mali sukulentići, ali ih još nisam poslikala... Hvala još jednom! Heart
sanseverije...

gasterie...
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2014 u 19:40
samo da se javim da sam bila.predivna kolekcija sukulenata,i predivni noviteti pogotovo gasteria

Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2014 u 19:44
smile39tomorrow pink ice imas super!!!!
Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2014 u 14:57
dea78, drago mi je da te ponovo vidim, nekako te nema, ili nema mene... LOL Imamo isti ukus glede sukulenata. Wink Skupljaš ljubičice? Jako sam ponosna što se moja nova mala ice izvukla, teško je podnijela put... 
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2014 u 17:07
da volim ljubicice i trenutno sam u potrazi za ljubicicom sa crnim cvijetom,nazalost nemrem stavit sliku da vidis.
a u vezi sukulenata vidim da imamo isti ukus jel sve skoro koje ti imas imam i ja
Wink

Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2014 u 21:46
Draga Bugice imaš predivne novitete
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.