Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 92> |
Korisnik | ||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Lijepo si to posložila. Biljčice su se dobro primile, vidi se da im paše kod tebe. Sad samo ostaje čekati proljeće, a onda će krenuti cvjetna rapsodija.
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
|
JosipaNu, ti si već čuda napravila od svog vrta, stvarno si jako vrijedna i vidi se da uživaš. Kad se to sve razraste i procvjeta bit će predivno.
Pozdrav! ![]() PS. Kad bih se ja morala u tako malo vremena suočiti s tolikim brojem biljaka, ja bi sjela i plakala
![]() |
||
![]() |
||
|
evo malo samo nekih promjena nista posebno...al nagodinu ce biti ajoj....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
|
Draga Josipa nema me par dana kad ono kod tebe hrpa predivnog cvijeća i prekrasan zid
![]() ![]() |
||
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
kod tebe će nagodinu biti prava eksplozija cvijeća i zelenila -baš mi je drago da zajedno sudjelujemo u nečemu ljepome učemu ćeš ti uživati a i svi mi kojima ćeš to pokazivati preko cifa
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Josipa, nadam se da si uspješno obavila sadnju ;)
...i da sam pogodila bar dio cvjetića kojih nemaš.... molim te ne ljuti se što nisu imenovani, al doći će proljeće, pa ćemo onda na identifikaciju sa njima....neke možemo već i sad... ....ne znam dal sam napisala....i budleje su ti, mislim 90 %, svaka reznica druga boja...pikni u zemlju, van u vrt i pokrij flašom...ima da se primi... ...uživaj ti nama....i uči sa nama... :) |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...draga Josipa, kada sam prije nekoliko godina postala članica foruma o cvijeću nisam znala gotovo ništa, osim da mi je lijepo...vjerujem da je tako i s većinom ostalih forumaša...sve ono što svi mi danas znamo smo uglavnom ovdje naučili...greške i promašaji meni osobno događaju se još danas no uvijek je netko od forumaša ovdje spreman reagirati i pomoći savjetom...nemoj se sramiti nikada ništa pitati, nikada nije kasno nešto novog naučiti, eto, ja ću uskoro napuniti 60 godina i još uvijek imam puno pitanja ali i volje i energije za učenje
![]() pusa draga ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
malo promjena...i novih biljcica i sukulentica
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Baš sam se nasmijala od srca jutros kada sam pročitala da si naučila razlikovati sukulente od čuvarkuća...pa, čestitam ti, brzo učiš, svaka čast!
Opet si dobila lijepi paket i puno biljaka, imaš slatkog posla, uživaj draga Josipa! pusa ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
predivan paket sam dobila od nase forumasice...nadam se sutra dovrsiti sadnju...
![]() hvala Lovro od sveg srca....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
.... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
|
Sve pohvale za renoviranje kuće, stvarno lijepo izgleda. Ali ipak ... najljepši dio tvoje kuće mi je jedan mali ćošak u kojem ljubavlju svijetli prelijepa duša i obasjava sve oko sebe. Pusa i ...
![]() P.S. Pozdrav susjedima, kalići su stvarno lijepi i unikatni ! |
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
![]() |
||
|
![]() bas je ljepo...
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |