Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 70> |
Korisnik | |
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Catalpa hypertufe je lako napraviti...cak je i meni uspjelo
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vjerujem da će to biti ugodna iznenađenja, sigurno si već zaboravila gdje si kaj posadila
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Draga temzi hvala ti na posjeti, proučavam i ja tome nema kraja sva sreća haha.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Catalpa, proučila sam tvoje kućne biljčice, vrtne, pa novitete, i moram ti reći da sam opet ostala zadivljena. Vrt mi je posebno lijep, Heliotrop ostavlja bez daha, a tek Photinia prekrasna crvena ljepotica! Divne si lukovice kupila, jedva čekam proljeće da ih vidim u cvatu!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
tako je....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
hoću josipa i hvala na posjeti...nesebičnost našeg kaktusića je prekrasna ljudska vrlina, nadam se da ću se odužiti sa velikim zadovoljstvom, sretan je čovjek koji prima a osjećaj zadovoljstva preplavljuje onog koji daje iskreno i nesebično lp
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
vrt je lijep...dovest ces ti njega u red,nebrinem...bravo za naseg kaktusica kako nesebicno poklanja svoje boce....svak cas na svemu...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Anastazija hvala ti najljepša...daleko sam još do prelijepih vrtova sa ovog foruma među kojima je i tvoj.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala što si prošetala i posjetila moj vrt,poslušat ću tvoj savjet i vratit ću je na terasu hvala ti.
![]() |
|
![]() |
|
bugice hvala na pohvali, begonija se dosta brzo obnavlja i raste...teško mi je davati savjete ali ja sam ponekad kad je bila loše potrgala neke listove i ona ih je jako brzo nadoknadila
![]() |
|
![]() |
|
Dragi rajski vrtovi jako sam sretna i nisam očekivala ovako puno biljčica...naša nesebična kaktus me razveselila i zahvaljujuči takvim ljudima život postaje puniji i ljepši.
![]() |
|
![]() |
|
ma prelijepi samo ne znam da li sam ih dobro posadila, stavila sam komadiće siporeksa od balkona koji je odletio ha ha... bar da za nešto koristi... na dno i pomiješala zemlju i malo pijeska..
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga gute
|
|
![]() |
|
[QUOTE=ajama]catalpa gotovo je .i ti si se zarazila kaktusima.jako lijepo si to posadila .sada samo da se razraste.
dok se ne može saditi vani može se u zatvorenom [/QUOTEajama hvala na posjeti, znaš da je to vrlo slatka zaraza,planiram napraviti hipertufe za njih samo moram prvo naučiti
![]() |
|
![]() |
|
I meni je veliko zadovoljstvo dijeliti i usrećiti dobre ljude još jednom najljepša hvala
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prošetala sam i ja od prve do zadnje stranice i oduševljena sam kao i svi ostali šetači po tvom vrtu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Lijepe kućne biljčice, draga catalpa, pogotovo mi je za oko zapela begonija slonovo uho. Za razliku od moje, u odličnom je stanju - mojoj su prorupani listovi od zadnje tuče jer je bila u hladu na balkonu. I noviteti su ti prekrasni!
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Kako je malo potrebno da bi čovjek bio sretan. Gledam tvoje novitete i divim se.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepi primjerci kaktusa, nema šta!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |