Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 70> |
Korisnik | |
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari puno ti hvala na lijepim riječima i posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivne ukrasne grmove imaš, vanila i ona kako se zove fotinija..a cikaš palma je za plus 10
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Ana bilo je i paprike i cveteka pa spadam u one 3 nijanse hahaha.
![]() |
|
![]() |
|
Lucy bas su bili lijepi sva sreća da nisam kupila puno jer bi bili skupi
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Barem ti je povrtnjak bil rasvjetan, lepi i veseli |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ponekad slučajna "pogreška" privlači više pogleda i divljenja. Vjerujem da je tako bilo i s lepim dečkima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Draga gute dogadja se to kad su biljcice male a ja zaboravim gdje sam ih posadila. Jednom zgodom kak dobro ne vidim žena mi je na placu prodala umjesto paprike lepe dečke, ne znam drugo ime i ja umjesto paprike imala cvjetiće u povrtnjaku.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga , neces vjerovati , ali upravo to se je meni dogodilo a kad sam shvatila kaj sam napravila , bilo je prekasno ! Ti si sve prekrasno uredila ali to sam ti vec sve i rekla , ponavljam se ! ![]() |
|
![]() |
|
Da stvara draga sara ni sanjala nisam da ću zavoljeti kaktuse i sukulente bas mi je drago da si došla i ako kaj zbrljam pišem s mobitela pa se ispričavam
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...pomalo se stvara nova zbirka, haha, naravno, mislim na kaktuse
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Blue sky hvala na lijepim riječima bas sam se iznenadila kad sam vidjela sliku hvala
![]() |
|
![]() |
|
Draga moon hvala na posjeti i pohvali
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne kućne biljke i kaktus novosti
![]() cikasica je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Da lucy kad bi sve odmah bilo vidljivo i gotovo brzo bi dosadilo.
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ima neke posebne draži u iščekivanju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Hvala draga karli nadam se da će svi preživjeti do proljeća
![]() |
|
![]() |
|
Rubensica ako nebu išlo zovem upomoć
![]() |
|
![]() |
|
Draga anabistrica volim ugodna iznenadjenja samo moram paziti da ne iščupam koju biljcicu kod pljevljenja
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Jako lijepo, jako lijepo. Kaktusići su ti mrak, pravi mali vrt sad imaš.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |