Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 92> |
Korisnik | ||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evo nekoliko slicica mojeg velikog dvorista...napokon smo svu zemlju rasirili po basci i mjestima za cvijece...sve je spremno cekati toplije dane...
loncijera kod ulaza ![]() veliki iza kuce odmah ![]() ovdje cu saditi sve one sjemenkice sto ste mi poslale...uz veliki kamenjar ![]() moja basca ![]() ![]() i nju cemo sakriti... ![]() pogled iz coska.. ![]() prednji kamenjar... ![]() spremno za zimovanje... ![]() ![]() ispod grozdja ![]() ![]() ![]() i malo detalja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() samo sto ne procvjeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() puno slika je al sad je to to......pa se vidimo na proljece kad to bude na nesto licilo a ne na livadu... |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
moj advent..malo inproviziran a mi smo prvu nedjelju dosasca docekali za stolom...dugo nisam bila tako dugo budna...
![]() u dobrom drustvu sa kap vina... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
moj novi stanar...
![]() mali poklon...a vekli do neba... ![]() nekoliko grancica sa zimskim jasminom ...nadam se da ce za bozic procvjetati... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
JosipaNu, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
||
![]() |
||
|
hvalča na posjeti a leptiric se danas na ocigled dize sutra najkasnije prekosutra cemo znatiboju cvijeta...bas mi je srcu drago vidjeti kako im odgovara....piju,piju.....hvala vam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
|
Kako bi rekle stare bake nekada: "piju, piju, da ih ne ureknem !". Predivni su !
![]() |
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
super ti izgledaju novoposađene biljke, leptirići samo što ne procvati , baš mi je drago
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
prozorska klupcica
![]() ![]() ![]() ukrasni slak kako je lijep ![]() ![]() tropski ljiljan se primio ![]() cuvarkuca cvate ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
dobro hvala vam...nisam nikad u ziu sadila ista a ovo sam dobila budem ju pokrila i malo zamotala danas...ni meni nikako neide da bi mogla u kuci da bude...mozda bude koja slicica vanjskog vrta ovih dana ima jos dosta posla....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Pa kad je posadiš u vrt, zaštiti je grančicama neke crnogorice da joj olakšaš borbu s minusima, jer se do prave zime neće još dobro ukorijeniti.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Lavandu nije dobro držati u grijanom prostoru. Ona voli vrt. Samo ti nju stavi van.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
|
zar nije prekrasan...svaki dan veci...
![]() ![]() ![]() lavanda je danas stigla,nez mogu li ju odmah staviti van ili da sacekam proljece?...a kala lijepo napreduje...uzivam.... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
[QUOTE=moon]Lijepo si sve posložila i spremila na zimovanje, a vrt će dobiti potpuno novi izgled na proljeće kad se razbukta i krene u osvajanje zemljanih površina
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...draga Josipa, zbilja sve lijepo napreduje, javor je divan, a iz svake tvoje riječi iščitava se tvoja vezanost za svaku biljku...a, kolko se vidi, dobro ti ide i šivanje, zgodne si stvari napravila
![]() ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Lijepo si sve posložila i spremila na zimovanje, a vrt će dobiti potpuno novi izgled na proljeće kad se razbukta i krene u osvajanje zemljanih površina
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
svega lijepoga ima kod tebe....bravo, a trubljicu nemas potrebe prihranjivati dok je na mirovanju....tek u proljece kad je vratis na njeno mjesto onda bacaj na nju sve sto imas....jako je gladna
![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |