Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 70> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasne slikice zimske idile
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Draga gute hvala najljepša
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Karli hvala da lijepo je ali neka nebu dugo, danas me dijete pitalo; teta a gdje je trava, kad će opet biti trave?
![]() |
|
![]() |
|
Camellia nadam se i ja da će biljke preživjeti,ako neće sadit ćemo ponovno, hvala ti puno na posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ej, bome je i kod tebe prava zimska idila. Prekrasno. Zima popračena snijegom stvarno zna okititi sve i napraviti čudesne stvari. Tako je upravo kod tebe.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasan ti je zimski ugođaj,više ga volim gledati kod drugih nego na svom gruntu.Nadam se da ći ti sve preživjeti ove niske temperature.
![]() |
|
![]() |
|
Bugice neka dječica uživaju gazeći po snijegu kad padne prvi snijeg i ja kao dijete uživam hodajući po njemu i slusam kako škripi.
![]() |
|
![]() |
|
Aralija draga jako sam sretna sto sam te razveselila snjeznim slikama puno ti hvala na lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Malo sam se grudala u tvom divnom mekanom bijelom dvorištu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi hvala ti na pohvalama i šetnji po hladnoći i snijegu mojim vrtom,nemoj biti nostalgična jer taj neugodan osjećaj možeš lako riješiti, pošalji poruku na proljeće i podsjeti me za reznicu...lp
![]() |
|
![]() |
|
josipa i ja bi kidala grančice da stignem,ma nisi nemoguća nego si našla novu ljubav
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Zima nije narušila ljepotu tvojega vrta samo mu je dodala dozu romantike. Predivna snježna juka, a ovu aucubu (nadam se da nisam pogriješila ?!
![]() ![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
hvala unaprijed ja kakva sam mozda ga i ovdje negdje odkinem...idem gradom i samo kidam grancice...nemoguca sam...onda po torbi nosam grancice da zabijem u zemlju a evo svega nekoliko se nije primilo...sve drugo jeste...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
imaš već jako puno vrsta draga josipa bit će to pravi botanički vrt,sav tvoj trud će zasjati na proljeće...za ovaj grm me podsjeti na proljeće pa ću ti poslati reznicu...
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
da i ja kod slavujke virnem cesto da ne ostavim traga...mi smo blizu pa kad navratim navratim da ju vidim al ako u vrt zalazim,nije dobro...odma ja biovo ja bi ono....onda ju izbezumim....a znam da sve dijeli samnom sam oci gladne cvijeca...
i sama slikam mob al ima odlicnu kameru pa nije problem reci za njega da je fotic... ovaj zadni grm sareni sam imala prije 22 godina mislim da je to moj prvi cvijet koji sam kupila a sjecam se jer sam bila trudna sa prvim sinom pred porod sam ga nocila a bio je dosta veliki... ![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Hvala draga slavuj puno mi znači podrška vlasnice vrta kojem se uvijek divim i u kojem jako volim boraviti mogu to tako reći jer dolazim često tiho i nečujno
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Lijep zimski ugođaj, prava idila draga catalpa!
![]() |
|
![]() |
|
Josipa slikam mobitelom pa uređujem itd, učim i uvijek se divim slikama naše slavuj i drugih forumaša nisam neki fotograf i imam jako malo vremena, puno ti hvala na pohvali.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |