Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 92> |
Korisnik | ||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Uz sukulente lakše se podnese duga zima.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
|
Lipi
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Krasno napreduju
![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Bravo, lijepo napreduju i namjeravaju te razveseliti u ove zimske dana!
![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
moja prva cjetanja kaktusa i sukulenata... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
|
![]() |
||
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
||
![]() |
||
iva.em ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2015 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 42 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Sve lijepo raste i samo neka raste... bit će to jedno lijepo, mirisno, rascvjetano proljeće...
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
|
![]() Baš mi mraz smeta da sve lijepo razgledam, ali doći će i njemu kraj. Zato se u kući sve lijepo zeleni, pravi tropski raj. ![]() ![]() |
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
![]() |
||
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
nesto da me vidite da sam tu
![]() ![]() kako sam ja narastao....meni se najvise tepa pa sam se sav skovrdjao...prava maza.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
![]() dopadaju mi se ove tvoje novotarije...super ste to odradili...meni se dopadaju kamenjari...biljke koje se sade u njima su prelepe...a nisu posebno zahtevne... ![]() |
||
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
||
![]() |
||
|
svakako stizemo u dalj ovih dana...bit ce to prava avantura po onome sto se moze vidjeti kod tebe.... ![]() cestitke za povratak i zeljom za povratak....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
|
josipa fino si ti ovaj vrt sredila iz nicega 1 puno novih biljaka se doselilo u vrt svaka cast forumasima , i kod mene te ceka mnostvo toga kad dodjes ! zao mi je sto nemam vise vremena da bih provodio na ovom forumu a ima jako dobrih ljudi ovdje ! nastojat cu naci vremena i za ove cvijetne stranice i posjete vrtovima nasih forumasa i ujedno da i obnovim svoju stranicu
![]() josipa vidimo se kad dodjes do mene ,a i ja cu svratiti do tebe cim budem isao na onaj kraj ..... jos jedno sve pohvale za ovaj krasni vrtek u nastajanju bit ce tu jos mnostvo ideja, promjena i prepravaka kao i u mome vrtu , ali samo tako nastavi ides pravim putem !
|
||
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |