Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 70> |
Korisnik | |
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga bugice hvala, zato ti sadiš već u kući, mene isto svrbe prstići
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I mene veseli snijeg i volim snježne fotkice, pogotovo ovako lijepog vrta kao što je tvoj... ali ipak jedva čekam proljeće i rascvjetane mirisne vrtove.
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Slavuj draga hvala na posjeti i drago mi je da ti se sviđa, slažem se ima zima svoje čari i ljepote posebno u tvom vrtu, brzo će proljeće, još jedan mjesec nadam se
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Lijep ti je vrt i pod snijegom, ali ja sam kao i ti, čekam da što prije prođe i zima i sve njezine ljepote, da što prije dođe proljeće!
![]() |
|
![]() |
|
Draga kaktus najljepša hvala, volim snježnu idilu gledati kroz prozor, najavljuju puuuno snijega pa ću ja izgledati kao tvoja sličica smrznuto
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Prekrasne slike zimske idile
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
miska
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasna zimska bajka!
Mir,tišina i škripanje snijega pod nogama..neopisivo! ![]() |
|
![]() |
|
Panda hvala ti na pohvalama i lijepim riječima, naravno da gode, kad vidim koliko krasnih ljudi i znalaca ima na ovom forumu mogu se samo diviti i učiti, koliko mi to radno vrijeme dozvoljava.
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasan vrt catalpa svaka ti cast , jako lijepo uredjeno i bogato biljkama
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Josipa lijep je snježni ugođaj i nadam se da neće dugo jer jedva čekam proljeće.
![]() |
|
![]() |
|
Rajski vrtovi, hvala
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ma predivno..snijeg bas uspavljuje....krasan vrt zao mi je sto ga nisam obisla kad sam mogla...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
novi snijeg, baš ga ne želim više ali evo malo slikica
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Hvala na brzom odgovoru.
![]() |
|
![]() |
|
Draga bugice hibi je u boravku na sobnoj temperaturi i nije pored prozora, nisam ga orezivala poneki listić požuti. Mislim da bi mu prostor uz balkonsku stijenu odgovarao.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |