Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 26> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo sobno....prekrasno....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
jesu lijepe odrzavane....kod tebe svratim cesto al neostavim traga...tu sam stalno...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Znam draga !
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasan vrt , sobne biljke sve lijepo i njegovano dugo me nije bilo na forumu ali bravo ja jos jedan lijepi vrt koji se pridruzio ovom cvijetnom carstvu ! p.s. one pink ruze uz ogradu su me odusevile
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
![]() Hvala ti na lijepim riječima i veselim se budućem druženju. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
rajski vrtovi drago je i meni da sam se vratio da posjetim moje cvijetno drustvo i podijelim savjete sa vama a naravno i slike mojeg vrta , a tvoje je prekrasno samo tako nastavi
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Dušice, mene zanima koji bi te sukulenti veselili, osim kamenog cvijeta...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Moja prva echeveria ![]() ![]() I jedan predivni kaktusić koji me odmah asocirao na okićeno božićno drvce ![]() ![]() Jednom sam rekla svojoj prijateljici da kad god bude imala potrebu da mi nešto pokloni ![]() Na forumu sam beskrajno zavoljela sukulente. Za mene su sukulenti prije bili samo sedumi i čuvarkuće, druge nisam poznavala. Uživam obasuta svim vašim fotografijama ovih predivnih biljaka, pa još k tome posađenih u ukrasne teglice, pa lijepo složenih, milina za pogledati. Draga moja bugice, graptić mi je među najdražima jer njegova boja uopće ne upućuje na to da je živo biće. Onako ledeno sivo-plave boje posebno se ističe među ostalim biljkama. Posebno su mi dragi sukulentići koji imaju oblik rozete. Besprijekorno posloženi listići, jedan do drugoga, predivnih boja ovisno koliko im se sunce nasmije. Kad vidim nekakav poseban cvijet, uvijek se sjetim meni drage izreke D.Alighieria "Tri stvari su nam ostale od raja: zvijezde u noći, cvijeće po danu i dječje oči!" Bugice ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasna ti je prva echeveria!
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
daa aralija.....nisam znala razlikovati kaktus od sukulenta,sukulen od cuvarkuce.....
dobro dosla u klub rajska nasa.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Draga moja, imat ću na umu! Proljeće će brzo...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() curke, hvala vam ! |
|
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
@kaktus, hvala ti na čestitkama i upozorenju. O da, ponekad znaju biti baš zločesto bodljikavi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Iz zimskog sna tvoje su se biljke odlučile ozbiljno razbuditi. Koji je samo užitak gledati otvaranje pupova.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Draga lucy,
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |