Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2015 u 17:10
Draga moja miska, puno, puno hvala i na čestitkama i na prijateljstvu, nesebičnosti, razumijevanju...! smile79 Ovi tvoji smajlići su zakon i obožavam ih. Samo da znaš, upravo su mi niknule zimske trešnjice koje si mi poslala i to me jako veseli. A ne daš sunce? Ma, daj, ne budi škrta... pliiizzz... kako bi rekao moj maleni. Big smile 

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2015 u 17:44
Sretna ti prva godina na forumu. želim nam još puno godina druženja i uživanja u cvijeću

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2015 u 18:01
Najljepše hvala, draga prijateljice! Uživala sam u druženju i cvijeću, godina je prošla začas, a mnoge od vas, cvjetnih prijateljica, podarile su mi komadić svog vrta koji sada raste kod mene i time uljepšale moje dane. Hvala na svemu! smile72
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 10:55
bugice dugo nisam bio u tvom vrtu pogledao sam zadnjih 20 stranica sve ti obara s nogu , svaka cast svakako cu opet navratit smile57
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 17:29
Panda, dobro mi došao.... smile125 ...hvala ti na pohvali...daleko je moj vrt od svih vaših, ali ga volim upravo jer je moj, no živa je istina da je vrlo mlad, tek od prošlog proljeća pokušavam sve skupa dovesti u red i moram ti reći da ide sporo. Tim više što je rascjepkan, svuda oko kuće pomalo, ništa u komadu pa da možeš lijepo isplanirati i zasaditi... nadam se da ću ovog proljeća uspjeti barem dio urediti onako baš po svojoj želji. smile160  Zasad polako mijenjam i uređujem sukulente koji će preuzeti jednu od najglavnijih uloga na balkonima, dok vani sve stoji na mjestu jer je previše snijega... 
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:09
Nova orhidejica - dendrobium phalaenopsis, kupljen jučer na superakciji... za 10,99 kn... naravno, sasušeni i otpali cvjetići i nije u super stanju... nadam se da će se oporaviti - cvjetići bi trebali biti ljubičasti Big smile

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:13
Propupali listići...
dipladenija ujesen zapelcana
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:15
krumpirko - SlavujVk... hvala još jednom! Hug
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:17
Bugenvilla Vera Deep Purple ima sitne pupiće listića, premjestila sam je na malo toplije nego što je dosad boravila i odgovara joj, zasada...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:20
Clerodendrum ugandense ima i cvjetne pupiće
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:23
Tropski hibiskus je ujesen orezan drastično, zimovao je na relativno hladnom i sad je živnuo, pa sam ga preselila na toplije...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:27
fuksije
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:45
tradescantia zebrina - malo je izblijedila, nedostaje svjetlosti

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:47
Kalanchoice napreduju ovako... Nisa - razrasla se ljepotica koju si mi poslala i ima pupoljčiće  Big smile
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:49
Od Camellie... Big smile
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:52
Aralijina... moj mali div Big smile 
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 18:54
Druga Camellijina Big smile
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 20:02
Brzo je prošla godina dana, ali ti si za to vrijeme puno napravila.
Čestitam ti prvi rođendan kao i titulu cvjetnog gurua!smile166

Drago mi je da ti je krompirko živ. Bilo bi bolje da još spava i da nema ovih zelenih izboja, ali pošto je još mlad, ovu godinu će mu se oprostiti ako bude slabije cvjetaoBig smile.
Bilo bi dobro da ovim većim izbojima otkineš vrh.
Mislim da si bugenviliju prerano donijela u toplo i da će ovi novi izboiji biti dugački i slabi i da ćeš ih morati pokidati prije nego ju na proljeće izneseš van.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 21:33
Hvala, draga SlavujVk! smile84 Izuzetno me veseli kada mi dođeš u posjetu. Čast mi je i drag si mi gost jer je upravo tvoj vrt bio prvi koji sam posjetila i kojem sam se divila priključivši se na ovaj forum, a u kojem sam puno toga vrijednog naučila, saznala iz prve ruke potkrijepljeno prelijepim fotkicama, s puno toga se susrela prvi put u životu. Hvala ti na nesebičnom dijeljenju znanja i razmjeni iskustva! Hug

Godina je brzo prošla, nešto jesam napravila, sad kad gledam, puno sam napravila ali opet je to još daleko od onog što bih htjela... Još je vrt u nastajanju, čekam proljeće da počnu promjene, presadnja cvijeća, izmjena cvjetnjaka... i puno toga... jer u hodu saznajem da nešto negdje ne odgovara, nešto je sredila gomila snijega, a nešto jednostavno treba razrjediti ili presaditi da bi bolje izgledalo. 

Krompirka obožavam, neka cvate makar malo, bit ću strpljiva i neću zamjeriti - glavno da je on meni tu. Embarrassed  Svakako ću mu otkinuti vrhove. A bugica - ne znam, i mislila sam je ostaviti na tavanu, pa sam se sjetila kad sam je premještala da su joj svi listovi popadali... ovim sam mislila preduhitriti gubitak listova jer ne mogu pasti ako ih još nema... ali možda i nije bila dobra ideja. smile127
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2015 u 00:29
Zbirka biljaka se zavidno popunila u posljednjih godinu dana. Dipladenija me obara crvenom bojom cvijeta. Moj solanum zimi izgubi gotovo sve lišće, ali kad se u proljeće probudi, neumoran je i u listanju i u cvatnji. 
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,688 sekundi.