kod Josipe u bascici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
budi se bascica i vocke a jos nista nismo uspjeli posaditi...nema freze----
![]() ![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
jos mi nije basca pofrezana pa sam danas malo samo opkopala vocke i presadila rukolu u veci staklenik...uz rubove preasovila i pripremila za sijanje ljekovitog bilja...potjerala me kisa i jedino nisam slikala...sjeme je pripremljeno i ceka ceka ...vjerovatno cemo nakoh uskrsa sve stavljati...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
salata vec puzevi operiraraju...idu pod hitno na pivsku dijetu....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bascica ceka frezanje sutra,danas smo okopali jagode,polako pripremamo novine za sve...kupljen krompir i sjeme evo ide polako....komposter se pomalo napunio napravili smo ga ima 10tak dana..
![]() krumpir marabel 2 kg sasvim nam je dovoljno ![]() nesto sjemena sto nije ostalo od prosle sezone ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Bravo, Josipa! Raduje me nova povrtlarica i još jedan novi povrtnjak! Plastenik ti je super.
![]() |
|
![]() |
|
evo da pokusam sa ovom temom da sebe i vas podsjetim sto smo kada i kako radili u bascici....za pocetak nekoliko slicica pocetkom ovogodisnje sezone.....
![]() pogled na samu bascicu... ![]() jagode i zumbuli cekaju frezanje i temeljito kopkanje,.. ![]() staklenik improvizirani za salatice i mladi luk...bolje funkcionira nego sto izgleda... ![]() mali rasadnik sa salatom,rikulom i korijanderom... ![]() a ovdje se hrane sjenice al nikako se nedaju uslikati...nisu se naselile ali redovno su tu... ![]() ovih dana dolazi frezanje i pocetak sijanja...napokon...u vc papir sam poljepila mrkvu,persun i ciklu...budem jos pastrnjaka malo a drugo sijem....vidimo se sa novinama....
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |