Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2015 u 10:09
Rajska nasa,vidi se taj mali kamenjarcic na prvoj slici..oduvjek je tu...zovem ga tatin jer je sa kamenom sa korduna napravljen nakon tatine smrti...a otac htio jos jednom vidjeti svoj cvitovic pre nego ode...a danas svaki ima svoje ime mamin,slavujkin,vas od forumasica iako su biljke posvuda svi su tu na svome mjestu...preobrazba je velika jos malo samo imamo za dovrsiti i to bi bilo to.. cijele zime sam setala i kontala kako bi bilo najbolje...bude jos promjena ovih dana u pripremi smo...dodji mi opet...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2015 u 19:10

a snup cuva a uspot i pojede ponesto...

nisam mogla odljeti da bar koju ne uberem,moram se naviknuti da cu u buduce imati sto brati za u vazu...

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2015 u 20:02

Prekrasno ste to sredili i to u tako kratkom roku, svaka čast - imaš zlatne sinove !

smile79    i tebi i njima !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2015 u 20:09
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

Drago mi je da se počeo i tvoj vrt buditi. Vidim da ima puno novih i lijepih biljaka.
Hajde stavi sliku pakujca i reci mi koja je biljka na ovoj slici.
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto.
Sarah Dunant
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2015 u 21:23
Josipa ti si baš prava vrednice...nisam te zaboravila, samo ne stižem da se javim...meni ovaj period naporan...posao-kuća...
posao-kuća...između toga arčilend...to ne znači da ne pratim tvoj rad...predivno...vidim imaš nov, prelepi klematis...i jednu malecnu lupinu...obožavam ih...slikaj ih kako napreduju...obožavam te dve trajnice...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2015 u 22:39
Kod tebe je sve uredno i spremno dočekuje sunčanije dane, a ponegdje prvi cvjetići lagano izviruju iz tla smile55
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 12:10
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Drago mi je da se počeo i tvoj vrt buditi. Vidim da ima puno novih i lijepih biljaka.
Hajde stavi sliku pakujca i reci mi koja je biljka na ovoj slici.
nisam sigurna evo je hoce da cvjeta

i jedna iza iste su mi

mozda bi mogle biti tartarice al nisam sigurna..a evo i pakujca ako je...

jel je pakujac? a za tartaricu samo ngadjam...Shocked

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 12:11
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Prekrasno ste to sredili i to u tako kratkom roku, svaka čast - imaš zlatne sinove !

smile79    i tebi i njima !
jesu da zlatni nisu uvjek raspolozeni ali su tu...malo zavrnu njuskom ali idu..hvala ti smile73
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 12:14
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

Josipa ti si baš prava vrednice...nisam te zaboravila, samo ne stižem da se javim...meni ovaj period naporan...posao-kuća...
posao-kuća...između toga arčilend...to ne znači da ne pratim tvoj rad...predivno...vidim imaš nov, prelepi klematis...i jednu malecnu lupinu...obožavam ih...slikaj ih kako napreduju...obožavam te dve trajnice...
gadno ti je posao kuca arcilend...hrpa truda...a isplati se...ja sam doma pa kako kad mi se hoce i moze...druga prica...napredak je veliki sve smo preoblikovali nepozna se moje dvoriste vise....neka je tako ja sam presretna...
smile106
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 12:15
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Kod tebe je sve uredno i spremno dočekuje sunčanije dane, a ponegdje prvi cvjetići lagano izviruju iz tla smile55
izviruju napokon,jos da sam sigurna kako se koji zove to bi bilo predivno...samo sad odrzavati i zalijevati nista vise...dodji mi opet...smile79
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 13:21
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 13:24
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 13:25
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 13:25
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 13:27
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 13:29
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 19:44

i jedna iza iste su mi

mozda bi mogle biti tartarice al nisam sigurna

Mislim da biljke na ove dvije slike nisu iste. Na prvoj je plućnjak.
Njemu treba orezati stare listove u jesen ili kasnu zimu i smjestiti ga u potpunu sjenu gdje će mu najviše doći do izražaja prošarani listovi.
Na drugoj slici, mislim da nije plućnjak jer ta biljka ima kožaste listove. Može biti da je limonium, ali limonium platyphilum. To nije tatarica

Na slikama ispod jesu pakujci.
Sarah Dunant
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 19:53
evo opet sam puno naucila...a gdje mi je onda tartarica?nema je nigdje...da nije ona od onih koje kasnije izvire?Confused
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 19:58
tatarica je zimzelena
Sarah Dunant
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2015 u 20:08
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

tatarica je zimzelena
onda ju neraspoznajem..Unhappy
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.