arčilend |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 54> |
Korisnik | |
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugice, ![]() ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Joaipa, znam da se i ti ražalostiš kad nešto ne ide po planu...i ja se strašno nasekiram...ali u pravu si, nisam stalno tamo i ne mogu da pratim situaciju...za krompir sam ja kriva..prvo sam stavila zaštitu, pa je sklonila...prevarilo me toplo vreme...zaboravila sam da je kraj reke moguć mraz...tako nam je pre par godina izmrzla vinova loza... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Bitno da krumpir nije do kraja stradao, bude se oporavio. Nije mi mraz pao na pamet... a bilo ga je i kod mene... Dobro da si saznala gdje je problem, korisno će biti za slijedeću godinu. I, draga moja, nadam se raspjevanim i rasplesanim fotkicama prvog maja... |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
kad vidim da nesto neide po planu stegne me oko srca a toliko se trudis...kutije plasticne za zastitu pa kako se samo sjetis...odlican staklenik...malo zice i najlona truda i evo ga
![]() ![]() ...trud ce se isplatiit vjerujem da hoce jer ste zasluzili...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi, ![]() ...u pravu si...krompir je stradao od mraza (minus 3)...ujutru...izmzli i listići mladih oraha...sve do visine od 2 metara...šta ćeš...baš sam se nasekirala, ali ovi iz PSS kažu da će se oporaviti...jedino će krtole oslabiti i biće manje roda... voćnih drvaca ima na pretek...starih oraha i trešnji...šljiva starih, a ima i mladih koje smo mi sadili...jabuka (raznih)...krušaka starih preko 50 godina, a ima i novih koje smo ja i MM sadili... nekoliko mladih drvaca trešnji...onih krupnih...breskvi...nektarina...kajsija... tu su višnje...marele...ruska šljiva...kupina...malina...pitomi kesten...ribizle (crne i crvene)...josta (valjda se tako zove)...pitomi dren...i na kraju godži...i vinova loza... svašta sadimo...valjda će, jednog dana, biti voća kolko ti srce želi... već je raj...zato što je van grada...zelenilo...ptičija filharmonija... ![]() stara tešnja (stradala od gromova), sva je izbušena...ima rupe, prečnika 10cm...u tim rupama, neke crne ptice imaju svoja gnezda...i mlade... 1.svibanj... ![]() ![]() tradicionalno, prvomajski uranak je u arčilendu...bude jako veselo...MM svira harmoniku...naši prijatelji svi muzikalni...jedan svira gitaru i klatinet...drugi opet gitaru...svi fantastično pevaju...jedan par ima dve ćerke...jedna operska pevačica...druga je na master studijama, odsek violina... jedino ja štrčim...ali koga briga za to... |
|
|
|
![]() |
|
bugice ![]() PSS (poljoprivredna stručna služba)... prvo nisu znali šta može da bude...posle me zvao stručnjak za povrće...kaže da je ujutru bilo mraza (minus 3)...krompir je najosetljiviji kad niče...ali kažu da će se oporaviti...samo što se krtola oslabi...šteta...to je sorta Marabel...nju sam ranije posadila... crveni krompir Laura, posađen je dvadeset dana kasnije, i on još nije niknuo...to mi je za Nauk...sledeće godine neću da brzam... |
|
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Prošetala pa da
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Nisam nekakav povrtlar al mislim da ti je krumpir stradao od mraza. Mislim da je prerano za nekakvu bolest, bit će da je ipak od hladnoće.
Baš mi se sviđa raznoliko voće koje si posadila. Bit će kod tebe kao u raju. Jel se sezona otvara sad za 01. svibanj ? ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Draga moja, svratila sam i prošetala... sve ti je tako lijepo... a kako i ne bi bilo kad ulažeš toliki trud
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...
![]() ![]() ![]() ![]() .... ![]() to mi je prvo palo na pamet, jer nisam bila sigurna da li sam ga slikala tog dana ili predhodnog... ...slika je bila od tog jutra (provereno...kući)... posle sam posumljala na ![]() na kraju bolest...ali koja...šta uraditi...i da li uopšte ima pomoći, ako je u pitanju plamenjača?????? i da li je moguće da se tako brzo zarazi...samo nakon 4h... |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |