Novi član |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 64656667> |
Korisnik | |
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala rajski vrtovi točno idem padnem popravim krunu i nastavim dalje Andina Ane
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Pozdravljam tebe, tvoje biljčice i tvoj vrt. Jako je lijepo ovo što si nam pokazala. Ovo je antistresni forum zato se opusti i uživaj, a početničke problemčiće zajedno ćemo riješiti. Dobro nam došla.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Mari,Monn,Slavujka,Bugica,Kaktus,Nisa,guteFee,Catalpa,Mikica hvala svima na obilasku i podršci .Čast mi je da vam se mogu predstaviti ,poseban pozdrav Nisi jer me nagovorila.
Živim u Drinovcima zaseok Dubrava gdje je ravnica livade i šume ali geni su kameni pa je svaki kamen dovučen u moj vrt jer volim spoj kamena cvijeća i zelenila . Danas cu opet probat stavljat nešto slika jer sam sinoć uspila nešto zbrčkat hahaa hvala svima još jedan put pisanje mi ide hahaa |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Lijepo je vidjeti još jedan vrt. Dobrodošla draga kamenjarka!
![]() |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Ooo, ja sam se najviše razveselila svojoj drinovačkoj kamenjarki; drago mi je da si otvorila temu
![]() ![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() Lijepo je kod tebe ! Veselim se daljnjim slikicama ! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelijepo, toliko lijepo da ću često dolaziti
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Dobrodošla sa svojim prekrasnim cvijećem
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Lijep ti pozdrav, dobro nam došla i ugodno se osjećala ovdje. Imaš jako lijep vrt i očito ga uzgajaš s puno pažnje i ljubavi. I meni se dopada kamenje, doista neobični oblici koji privlače pažnju. Cvijeće je krasno ukomponirano. Čemu suzice? Ispočetka ide malo teže s postavljanjem sličica, no ubrzo ćeš to raditi jednim prstom. Samo naprijed!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala lijepo
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Želim ti dobrodošlicu i ugodno druženje, krasne slike cvijeća i kamen je predivan.
![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Dobrodosla
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Dobrodošlica i od mene i jedan veliki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Dobro nam došla!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa moram priznat da i nije tako jednostavno ali ću se trudit da uspijem a vi mi ne zamjerite na početnim greškama
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 64656667> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |