Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2015 u 15:19
Bar koji da me obraduje...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2015 u 22:54
Samo da se javim, pratim ali ne stignem uvijek pisati, lijepu zbirku biljaka već imaš, anemone su prekrasne. smile161smile55
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2015 u 09:57
Hvala catalpo...ima svega nagradilevste me sve skupa svako malo nekim paketicem....a cvijece nesebicno dijeli svoju ljepotu kao vi sto ste me nesebicno darivale....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2015 u 12:36

a sto mi je ovo niklo?...ide na prepoznavanje...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2015 u 13:53
a ovo malo cudo me sad obradovalo...pravi mali cvijet....vrtna orhideja...

Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2015 u 17:45
Kako je zgodna
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2015 u 19:45
Vidi kako je mala mana od nokta...a tako me obradovala ajme...nisam mislila da je tako njezna dok sad nije procvala...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2015 u 20:04
Kako je zgodnička smile170
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2015 u 20:49
smile79moon
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2015 u 23:46
vrtna orhideja...baš je lepa......
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2015 u 11:45
Prelijepa je, jedna od mojih najdražih boja cvijeća. smile94
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2015 u 12:42
napokon gotove stazice i pokreceno....

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2015 u 21:00
super orhideja ali i staza Thumbs Up
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2015 u 21:35
Veliki pljesak za stazice! Clap
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2015 u 07:37
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

vrtna orhideja...baš je lepa......
tako ma tako mala..ima jedna pjemsa...mene jos odusevljava nije me prvi dojam ostavio...sve cvijece ima ssvoje mjesto u mom srcu a ona bas zbog te svoje minijaturnosti...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2015 u 07:39
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Prelijepa je, jedna od mojih najdražih boja cvijeća. smile94
njezna boja njezna ona....mala mikica....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2015 u 07:44
Originalno poslano od člana josipa josipa napisao:

super orhideja ali i staza Thumbs Up
josipa dobro dosla u moj vrt...stazica se duuugo radila i smisljala...da nam sto lakse bude kositi a tu oko septicke nikako nebi kosilica mogla proci..ideju sam maznila od pande...nisam mogla krupniji kamen jer sam na noge malo nestabina ovaj je odlicno sjeo...sve neravnine je poravnao....jos samo da stavimo zicu oko bascice i vrata na supici da se promjene kad dodje na red...nas snup god je vec naucio da nesmije preko iako ograda ni ne lici ali evo sluzi nekoj svrsi...
imenjakinjo nek si me obisla...

dodji mi opet...smile86
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2015 u 07:50
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Veliki pljesak za stazice! Clap
to je neki malo krupniji sljunak i dobro je dosao..nesto malo smo ga platili mislim13 kn po vreci a ostislo je za cijelo dvoriste oko 8 vreca....i jedna mi je jos ostala...to je moj ivan pogurao sam kn da se napravi...ja kazem bravo za sina koji ulaze u zajednicu....a to ga nisam samo ja naucila imaju veliku ulogu i ucitelji...zato tvoj rad jako cijenim i poziv kojim se bavis je doista predivan...a da ne spominjem kako je mom mateju cilj biti barem profesor fizike kad zavrsi jer za doktorate nemamo uvjete...a i sam se tome raduje..kaze mama ja volim pomagati....a dok pomazem i sam ucim i prisjecam se....cesto je nesto sto je nekome davao instrukcije iz srednje dobro doslo na faksu pa je bar dvojku dobio....smile79
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2015 u 08:04
Evo mene jutros u tvom vrtu, sve pohvale za vrijedne ruke, sve je prekrasno
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2015 u 08:17
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Evo mene jutros u tvom vrtu, sve pohvale za vrijedne ruke, sve je prekrasno
trudimo se pomalo...nema puno slika jer nije bas sve na svom mjestu a dok na jedanom kraju zavrsimo drugi pocinjemo...tako je na selu i kuci...ide pomalo svom smjeru...dobro mi dosla kaktusicu nas...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.