Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naš mali vrt...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naš mali vrt...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2015 u 08:09
Prekrasne sličice!
Uživala sam u jutarnjoj šetnji
Geum i pakujci su savršeni,kao i ova srdašca!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2015 u 14:06
Hvala ti miška, lijepo te je vidjeti tu Heart
Puno pozdrava od mene i mojih malih pomagača...

Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2015 u 19:32
pomagačima puse!
Preslatki su,bebač posebno,a bez njih
tvoj vrt ne bi bio ovako poseban
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2015 u 19:42
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom, mali pomagači su ko bombončići.Tongue
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2015 u 14:31
Veeeelika pusa pomagačima!smile78

Preslatki su! 
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2015 u 21:38
Miška, catalpa, Miranda - hvala vam na lijepim riječima, maleni pomagač je riješio da mami sredi cvjetne gredice, pa nisam sigurna hoće li išta ostati od te velike pažnje, samo čupka redom, šta god ima cvijet... usput sve pogazi... no slatke su to muke... Šaljemo vam veliku smile79

Dijete cvijeća...

Ukrasne jagode su okupirale pola vrta... jesu slatke i odličan pokrivač tla, ali ih je jako teško kontrolirati...

Šumske jagode...

Aronija u cvatu...

Stanje u kamenjaru...

Ipak i u njemu po koji cvjetić...

Razveseliše me cvjetni pupovi seduma spathulifoliuma... znači da im je dobro kod mene Embarrassed

Novi stanovnik... poklon moje majčice...

Karanfil trajnica... nisam još imala u vrtu... ako može koja riječ o njemu?

Za kraj, moj ljubljeni acer, poprimio novu boju...

Na vrh
Rabarbara View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rabarbara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2015 u 16:06
Uživala sam u tvom prekrasnom vrtu i čarobnim fotografijama. Smile
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 07:09
proljetnice,sedumi,tulipani a paprat kakvu jos nisam vidjela..predivno...lijep obilazak sam imala....smile120
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 07:39
Rabarbara, JosipaNu - hvala vam na posjeti našem malom vrtu, drago mi je što vam se sviđaju slikice Heart To je definitivno moje malo carstvo u kojem uživam kad god stignem, ali daleko je od onoga što bi željela da bude jer je jednostavno preveliko da bi ga jedna osoba održavala... Ima jako puno nesređenih dijelova, za koje imam planove i ideje, samo nemam ni vremena ni novaca trenutno da ih provedem u djelo... No i maštanje ima svoju čar, sigurno  ne bi bilo tako uzbudljivo da je sve kako treba Smile

Pakujci su trenutno u punom cvatu...

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 08:53
samo polako....mlada si ti i imas o kome brinuti sada, a kasnije ces imati pomagaca .....pakujci su ti divni....
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 09:12
tvoje carstvo lijepo pakujac nježan isavršen sedum isto a nepopunjen prostor i mašta to imam i ja i želje ali to i mene čini sretnom i ja sam uređivala jedan po jedan dio jednu po jednu želju ali kad bi se sve ostvarile isti dan šta će ostati za iduće godine .Meni su djeca malo podrasla pa imam više vremena za vrt  ali moj vrt je ko i moja djeca traži brigu ljubav pažnju ali oboje nagrađuju lipotom i širi nam srce onim što se nemože opisati i platiti .Imam običaj reći kad gledam svoju djecu i svoj vrt meni srce ko bukara,
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 12:42
Monna - hvala što si navratila do nas Smile Vidiš da ja to zaista polako, nema kod nas puno novosti, osim onoga što se mora Smile Inače nisam baš strpljiva osoba, ali vrt je iznimka Heart Dođi nam opet...

kamenjarka1 - hvala ti na posjeti, lijepo si to rekla, malo toga u životu imamo, što je nenaplativo i neopisivo lijepo, sretni su oni koji znaju uživati u " malim " stvarima  Heart

Pozdravljam vas uz sliku misterioznog tulipana...
( Takav nisam nikad posadila i stvarno ne znam od kuda se stvorio... možda se pricufuknuo sa Slavujčicinim iglicama... )

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 18:47
pakujac obara...a ideje su nam svima tu samo ih treba izfinancirati...ja sam isto kao ti sve bih sredila a nema se sa cim i nema se snage..bude sve to samo polako....

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 20:30
bajkovito, dijete cvijeća je najljepšesmile170
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 19:44
Draga Josipa, hvala ti Hug

moon - hvala ti od Heart Uvijek volim kad nam dođeš Hug

Pozdrav iz dnevnog boravka Smile

Buketić za moju majku, a sličica za drage posjetitelje...

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 06:51
To se zove pravi dnevni boravak. Pogled ni na jedan TV ne može zamijeniti ovakvu sliku. Thumbs Up Heart
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 07:08
Stvarno imaš lijep dnevni boravakSmile
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 07:13
tako se uziva u boravku...i ja bi takav boravak...Wink
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 09:37
rajski vrtovi, dijana7566, JospiaNu - hvala vam drage moje, to stvarno je naš dnevni boravak jer u kući nismo uopće kad god vrijeme dopusti da budemo vani... Tv imamo, ali nikad ga ne gledamo, služi MM kao komp... Foteljice za vrt smo kupili prije nego smo uredili stan Smile

Mali update iz vrta...
Marelice su ekstra rodne ove godine...

U kamenjaru me veli Pulsatila, koja i ocvala izgleda jako zanimljivo...

Još malo boje u njega je donesla moja prijateljica, koja mi je poklonila ovaj lijepi zlatnik...

Paprat i heuchera su se preselile...

Nadam se da će im se svidjeti novo mjesto...

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 09:48
Kad vidim ovu tvoju paprat uvijek se sjetim svoje nedavne blamaže Embarrassed. Gledajući nekakav web shop vidjela sam takvu paprat i još dvije, isto dvobojne. Pomislila sam "Moš se mislit, sigurno su to kinezi nešto pofarbali photoshopom !". Ni jedan posto nisam povjerovala da takvo što zaista postoji. Kada sam vidjela kod tebe u vrtu baš sam se iznenadila, ipak nisu kinezi nego je zaista prirodna.
Prelijepa je ! Tongue
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.