Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 92>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 10:05
sto je vise na suncu to je ljepsa...

cuvarkuce moje mame...ogromne su....

luk je bas bas lijep....

slavujka vidi ga...kako je divan...

a i ja sam sladak....rastem...

a mi se sirimo iako smo mali...

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2015 u 09:50
moj najdrazi ljepotan....docekala sam ga....

nesto cim sam se pocastila...predivne su...jos samo da se naucim sa njima...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2015 u 07:24

sve lijepsi i lijepsi...

jos cvijeta..predivan je...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2015 u 07:07
Originalno poslano od člana kamenjarka1 kamenjarka1 napisao:

vidim vrt jako lijepo napreduje kako i ne bi kad ima svu tvoju ljubav i pažnju
joj jedva sam docekala svoje prvo proljece...kao djete igracki...sad samo gledam gdje je sto i dali je dobro....sve se dize i budi predivan osjecaj...smile106
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2015 u 07:06
vilo cim se malo razgrana saljem ti...ima toga dosta pa ces pogledati...a pjegica je bas divan zuti cvijetic...neznam zasto volim zuto i bijelo.....smile57
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2015 u 21:05
vidim vrt jako lijepo napreduje kako i ne bi kad ima svu tvoju ljubav i pažnju
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2015 u 16:45
Josipa draga, jako lijepo ti napreduje vrt! Krasne si gredice složila, bit će to pravi cvjetni raj! Hvala ti za sliku pjegice, sva je divna, od lista, preko pupa, sve do cvijeta... smile76
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 12:17
neznam nije mi zlocest osim sto gricka..ovako je jako dobar...a cvijetnjake je volio da se izlezava po njima pa sam ga naucila sa obrezanim ruzama..jednostavno pobacala ruze koje sam obrezivala tamo gdje je volio lezati sad ide po stazicama lijepo....samo da mi je bascu od njega ograditi i to je to..za ovu godinu samo odrzavati koliko planiramo....znam ja da nisi zaboravila ima dana nebrini mila....sve ce biti na vrijeme...smile79
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 12:01
Lijepo si ti to sve sredila u tako kratkom vremenu, možeš biti ponosna na samu sebe i svoje sinove, krumpirka nisam zaboravila imam jednog pelcanog bijelog a neznam koji je pa dok procvjetaju stiže u Nuštar, te naše maze prave dosta štete moja Boa ima tri godine pa sam mislila da ju je prošlo kad nekidan izgrizla grane Tarine magnolije Unhappy
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 09:27
izgleda da stvarno jeste..jer neobratim paznju na njega gura me i laje...postao je prava maza...mudrijas....netucem ga nikad samo zavicem i pokunji se i polako se uvuce u kucicu ceka da se jka smirim,nevjerojatno kako osjeti kad sam nesto na njega ljuta....smile60
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 07:00
Lijepo, lijepo, lijepo. Ulaz u kuću krasan. Snup je prava legenda. Draga moja, on je stvarno ljubomoran na tvoje biljke i zato ih tamani. HugHeart
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 21:08

pakujac nakon snupia...nema vrha...grickalo moje...

vidi ih rajska nasa....Heart

jako sam umoran...cim se naspavam, moram svoj clematis popapati...

zato sam ga ja sto prije uslikala...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2015 u 20:31
vilo pjegica samo za tebe...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 09:48
I mene jedva cekam da se razraste...divna je...sad vec pup samo sto ne procvjeta...
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 09:42
Sviđa mi se tvoj pogled kroz dvorište... kako će tek biti lijepo kad se sve razraste i rascvjeta! Svo bilje ti je krasno, ali ova pjegica me ovaj put osvojila Heart
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 08:20
jednostavno je predivan

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 07:41
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Josipa, prošetala sam i ugodno sam iznenađena kako ti je sva lijepo krenulo. Sve polako dobiva svoj oblik i mjesto. Naravno uz tvoje vrijedne ruke i budno oko ljubimca.
dobro si rekla dobija polakooblik kako sam odprilike zamislila....hvala na posjeti..uzivajmo skupa u nasim vrtovima....

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 14:02
Josipa, prošetala sam i ugodno sam iznenađena kako ti je sva lijepo krenulo. Sve polako dobiva svoj oblik i mjesto. Naravno uz tvoje vrijedne ruke i budno oko ljubimca.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 07:57
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

nez kako se zove..

Josipa, ovo je pjegica (Hieracium maculatum)
prekrasna je...jedva cekam da se rasiri...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 07:18
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

nez kako se zove..

Josipa, ovo je pjegica (Hieracium maculatum)
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto.
Sarah Dunant
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.