Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 92>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2015 u 06:53
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Ja  obožavam tvoj vrt ,i svaki novi posjet me iznova obraduje  Heart
raduje i mene kad vas raduju moji uspjesi...evo jedna samo za tebe fiki...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2015 u 10:51
Ja  obožavam tvoj vrt ,i svaki novi posjet me iznova obraduje  Heart
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2015 u 08:40
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2015 u 08:39
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2015 u 08:37
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 15:06
svaki dan neko novo veselje,uzivajmo skupa u nasim postignucima....raduje me dijeliti svoju srecu sa svima vama koji ju vidite....smile79
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 11:55
Svaka tvoja nova slikica ,mene veseli!  smile92
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 10:03
mali zuti u obilasku....borbe su se vodile da ga uslikam...

lantanica...kako je slatka

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 08:29
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

smile64smile57Heartsmile78
Draga krasnooooo ,,,,  borac si  HugHeartThumbs Up ,a roza stolisnik  smile68
poz fiki,dobro dosao u setnju....drag mi je da ti se svidja....

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 01:54
smile64smile57Heartsmile78
Draga krasnooooo ,,,,  borac si  HugHeartThumbs Up ,a roza stolisnik  smile68
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2015 u 21:06
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

Josipa, ne uživaš samo ti...uživamo i mi koji ti dođemo u posetu...vrt je prelep...stvarno si napravila divno mestašce za uživanje...
arcik mila i ja sam poput tebe nadjem si stotine mana..a sad je tako nagodinu cemo bolje znati i nauciti....lijepo je kad se usporedi ali daleko od savrsenoga...pomalo se tjesim pocetnicki koraci...nezamjeram si uzivam..to je najbitnije...sretna sa svojom djecicom i cvijecem....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2015 u 21:00
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Predivno i po danu i po noći. Krasan stolisnik. Thumbs Up. Jel Snup šta "mrkne" od cvjetića ? Loše bi se proveo kad bi pokušao ružu gricnuti. LOL

snup je morao preci na kosti...svaki drugi dan jedna...sad je nemoguc...sve sto stigne grize a narocito kozne patike i papuce...al po vrtu seta kao pravi mangup po stazama...naucio je...a sljezovi se bas kocopere...lijepi su...
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2015 u 10:39
Predivno i po danu i po noći. Krasan stolisnik. Thumbs Up. Jel Snup šta "mrkne" od cvjetića ? Loše bi se proveo kad bi pokušao ružu gricnuti. LOL

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2015 u 09:15
Josipa, ne uživaš samo ti...uživamo i mi koji ti dođemo u posetu...vrt je prelep...stvarno si napravila divno mestašce za uživanje...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2015 u 08:24
malo nocnog slikanja...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2015 u 08:16
Originalno poslano od člana dijana7566 dijana7566 napisao:

Sve ti lijepo napreduje. Lysimachia nummularia je super. Meni se nije dugo održala pa sam odustala
bolje voli u zemlji siriti se...i prezimi akse,nestane al se vrati....budem ja nju kasnije u zemlju sad ju gustam ovako....smile64
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2015 u 21:45
Sve ti lijepo napreduje. Lysimachia nummularia je super. Meni se nije dugo održala pa sam odustala
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2015 u 21:25
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Krasno je kod tebe smile55

Ova biljka u cvatu kojoj ne znaš ime je Lysimachia nummularia
je lysmachia o njoj smo pricale u drugoj temi o zardinjerama....lijepo je...ima malo praznina ali popunjava se pomalo...do sljedece godine bit ce svega u izobilju...dodji mi opet...
MOONsmile79
MILICAsmile67
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2015 u 21:22
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Ovo mi je baš zgodno, što je to?

je milice lysmachia...bolje uspijeva u zemlji al ja sam ju stavila u kalic jer je predivna....jako brzo raste i bas je lijepa....brzo se zakorjenjuje....Heart
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2015 u 20:28
Krasno je kod tebe smile55

Ova biljka u cvatu kojoj ne znaš ime je Lysimachia nummularia
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.