Klivija - Clivia miniata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kada Klivije u pravilu cvjetaju???? moja ove godine nije, pa se pitam kad će, listovi rastu i tjeraju brzo napreduje, ali ja bi cvijet...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
danas sam rasadio svoje klivije pa kad se vidi da su se dobro primile bit če oko 5 kom za djeljenje.kad to bude stavit ču na oglasnu ploču pa onda navalite.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mislila sam da je duže kod tebe, i mene zanima kad počne stvarati mladice moju je jedna gusjenica okupirala - zakukuljila se na mladom listu, ali prije toga je pogrickala 2 lista... baš mi je bilo krivo a onda su povrh svega neki listovi počeli propadati - od vrha su potamnili, počeli se sušiti... pa sam te vrhove brzo odrezala i sada sve miruje |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Nabaviosam je prošle jeseni, cvetala je u toku zime sa preko 20 cvetova, zatim je krajem proleća imala 16 cvetova a sada ima nekih 10-tak cvetova. Jedino što ne vidim da tera mlade sa strane, ali zato cveta li cveta...
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
bome voki, tebe tvoja toliko voli da će početi i plodove stvarati
![]() šalim se, super da joj je tako dobro kod tebe imaš je dugo? |
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Voki, otkrij nam tajnu šta joj radiš i gdje je držiš?
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() Cveta treći put ove godine |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Moja Klivija
![]() Ljetos je imala liske malo pozute pa sam ih sasjekla i presadila sam je u vecu saksiju..ovo je rezultat,iako me je bilo strah da nece prezivjeti..
Inace cijelu godinu je drzim vani..zimi bude u stakleniku,zajedno s geranima(geranium)..!
S cvijetom:
![]() Zadnjih dana:
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() |
|
i ja sam danas dobila biljčice, 4 komada u tegli, mislim da je klivija, molim se da je, sutra šaljem slikice da mi vi koji imate potvrdite da li je.....
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
visoki i aurora
![]() a moja je odlučila još jednom me razveseliti cvijetom ![]() baš me iznenadilo kad sam prošli tjedan snimila pupoljke ![]() ovaj, njen novi cvijet mi je još draži |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Trisa, nema razloga za paniku.
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
tako je lano i ja imam ovu istu . i ja obećala , a ti samo čekaj
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Aurora, zašto je bila a gdje je sada?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
je, je aurora, Branka mi obećala
a tvoja je
![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
i s ovim si me iznenadila
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
znam da ima bijela, žuta, narandžasta i crvena, ako netko zna za još neku boju neka me dopuni
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Koje sve boje klivije postoje? I koje boje je tvoja Branka?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |