Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skentra via Mediterano
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Skentra via Mediterano

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3456>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2015 u 10:43
Cveće prelepo, maca još lepša...divota...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2015 u 10:12
Pozdrav sa osunčanog juga 

Mirišljivi  garifuli ,imam ih više grmova ,,dovoljan je samo pelcerić

Oleanderi ,njih imam više ,i počeli su  cvitat ,,,

Evo jedan mi phal procvjetao pa  da vam ga pokažem 

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2015 u 10:49
Rajski  vrtovi , hahahah ,hvala ti draga moja smile73smile76,no  ovo mi je dio vrta koji je najblaže prošao ,,,a ove biljke   tek  sam vratio iz pitara  dokle je  prošao  kanal  ,a ovaj drugi dio vrta da ti uslikam  ,srušila bih se na pod jer  tu su mi bile trajnice  ,od kojih nema ni  t  Disapprove,Ali   i (što imam) ovo  malo cvijeća me čini sretnim...

lucy  Hvala ti na posjeti ,i ja obožavam bijelo  cvijeće 
smile79Hug

Moon  o  hvala ti na posjeti  ,  smile78smile75

Evo malo slika za danas:

Gazanija - one su mi velika ljubav imam ih više ,,ali slikam samo one koje su  počele cvitat

ovo sam dobia  od jedne    prijateljice , 

Kada sam danas počeo sa narančastom bojom evo i jedna gailardia

Jedna od rijetkih trajnica koja nije  stradala nakon   genocida u  vrtu

I  moja maca koja  voli da se glupira

Cool Radujem se vašem posjetu  

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2015 u 00:30
Krasni su ti kaktusi, a i ostalo cvijeće smile55
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 22:53
I ja volim bijelo cvijeće!
Sutra je novi dan.
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 16:57
Moj fiki, ja pomislila da nakon "rušilačkih zahvata" kod tebe ni tratinčica više ne raste. A kad ono ... malo po malo i svakakvih ljepota se može vidjeti. Što su ti onda bagerčići najviše uništili ?
Slijedeći puta kad dođu, ti na bager i ne daj ! Wink

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 15:24
Zaboravio sam  vam pokazati  ovo  bijelo čudo ,,mislim da je ovo osteospermum , tako je jednostavana tako  bujan ,kao  i gazanija

Volim bijelo cvijeće

Gazanije su  mi bile ljubav na prvi pogled

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 11:52
vila2  hvala ti na posjeti ,zbog tebe   sada stavljam ove slikice Hugsmile78
JosipaNu  da  rušitelji nemogu srušiti koliko mi   možemo izgraditi , Život je san!  
smile82smile84Thumbs Up   

Za  sve moje posjetitelje evo malo svježih slikica

Još jedan captus procvjetao  

Evo ovog žuće koji   i snijeg prezimi  i  kišu i buru i zvizdan  na ovoj stini 

Lijepa si ti ,lijepa si ti  ,lijepa si lijepa ti dalmatinkooo ,,Lijepa ko trešnja,bistra ko česma ,slušaš  čempresa  glassss,,,,,Obožavammm Terezu 

I jedna  onako  ,malo  stručna  ,hahahah

I za kraj ,,moj veliki prijatelj Maćo , koji mi   pravi  štetu ali je pravi srčeko!  

Ljubim vas sve  smile75

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 09:40
lijep vrt..svega pomalo...po oglasima cackaj sta tko nudi....da se to popuni...a rusitelji nemogu srusiti koliko mi mozemo izgraditi....nisi sam...dobru borbu vodis i izborit ces se.....bravo....poz iz ravne sllavonije....smile55
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 07:44
Fiki - drago mi je što si otvorio svoju temu, lijepe biljke si nam pokazao Heart
Veselim se novim slikama!
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 02:09
Miris lavande,plamen u oku nosiš vedra kroz dan,ljubav široku pružaš svakom na dlan...Terinaa Dalmatinkaa
smile159
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2015 u 23:45
O Mari moja draga ,hvala ti na posjeti smile78
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2015 u 00:12
Čestitam, pravi si borac, a nagrada su ljepote predivnih biljakaClap kaktus je stvarno prekrasan s cvjetovimaThumbs Up
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2015 u 09:31
arčik hvala ti na posjeti  HugHeart

za tebe jedan cvijetak

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2015 u 00:48
predivno...nemam puno šta reći, osim da sam fascinirana biljkama koje opstaju i u nemogućim uslovima...možda je to zato što se i moje biljke bore sa sušom i lošom zemljom...tvoj vrt je prelep...
Fiki ...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 22:17
Gazanija HeartKod mene one mogu ostati preko zime 
Jedna bačena onako usput 
Lavandula stoeches 

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 22:08
Milice hvala ti na posjeti  smile79 , vrtek tek nastaje ,sama si pročitala kroz šta je sve prošao 
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 16:53
Što si to do sada skrivao, tu ljepotu????? Zaista lijepo.....smile64
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 16:25
Turski garifuli naški  ( a ustvari  vaši  karanfili) ove sam dobio od drage gute Free ,ima još boja ,ali ove sam za sada uslikao 

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 12:34
Bugenvilija 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.