Skentra via Mediterano |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiki, Fiki... predivan ti je vrt, prelijepi cvjetići ga krase... sad ja sebe pitam jel moguće da sam tek sad skužila da je ovo tvoja cvjetna oaza?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
bugicaza5 Dobro mi došla
![]() Evo za početak 5. stranice malo slikica Rožmarin Ukrasna travica ,ovo je od moje Beline drage ,ipak je preživjela krizanteme Lavandula stoeches dobila novu zurku jer cvit joj proša ,a da bi očekivao cvatnju u kolovozu valjalo ju je ošišati Ostić je na kraju cvatnje,on obilato cvijeta u proljeće i u jesen ,ali ovu vrućinu nevoli ,pa samo starta u lišću i stvara sjeme Ovo bi neke margerete mogle biti ,al nemogu identificirati što je zapravo Kineski jorgovan Turski gariful jedna gazanija na pri kraju I za sami kraj jedan kaktus rascvijetan ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i krizanteme se odlično drže
![]() ![]() znaš, ponekad razmišljam zašto moj epiphyllum neća cvjetati, možda zato što ga nisam tebi poslala ![]() ![]() a što to znači naslov tvoje teme, prijevod bi molila.. lijepi pozdrav i tebi Fiki ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Mari ![]() ae baš me nasmija za ovaj epiphyllum ![]() ![]() ![]() Naslov moje teme ![]() ![]() onda via ti znači kroz ,Mediterano sam dodao onako po zvučnosti jer sam sa juga ![]() Lijepi ti pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kineski jorgovan je već veliki
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
ovo što vidim na tvojim stranicama nebi nazvala skentrom uslikaj malo panoramski da vidim tu kentru
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Znači Fiki, test za vrtlara se polaže na oleandrima ? Neće ti mene ništa južnjačko ... ni oleandar, ni ružmarin
![]() Onaj kaktus rascvjetani je mrak. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Moon
![]() ![]() Kamenjarka1 ![]() ![]() Rajski vrtovi- u nas vamo ,kome crkne oleander ,kažu da nije cviće za njeg ![]() ![]() Al to nije istina jer ti imaš prekrasnog cvića ![]() Ljudovi moji danas vam kod mene puše bura sve u 16 ,zemlja se već skorila, Da vam sliknem još jednom ovaj kaktus dok još nije prešao Oleander za (čitaj) Rajski vrtovi ![]() Gladiola,brzo će proći jer će je bura smlatiti danas ![]() Allisiumi počeli cvitati,ove godine ih je toliko niklo ,da ih imam za izvoza ,a ljubičasti nijedan ![]() Ovo sam slikao radi ove aloje, Gailardia,neznan kolko možete skontati kako bura puše ,možda vidite na ovom cvijetu Starinske dalije za za (čitaj) catalpu Ispod podazide Ostić rozi Lavandu obožavam I jedna iz pitara, petunija ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
nezna se sto je lijepse...sve blista...a dalie i mene vrate u djetinjstvo...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Jopeee
![]() ![]() ![]() Bura se nije stišila ni danas ,nego kažu da je u jačanju ,pa ja razmišljam kad je u jačanju onda će mi do petka kuću dići ![]() Jeruzalemska trešnjica Hortenzija od grančice Vijolice gle tvoga cvića, plumbago dobio mjesto koje ga je čekalo ,a bijele vinkice oko njega,jer obožavam bijelo cvijeće jer je elegantno ![]() Ovaj sedum mi je jako zgodan ![]() Agava u alisiumima ,ovo vam nije trava oko nje ,nego allisiumi Turski garifulčić ,prvi cvijet sam iskidao za vazu ,i evo novih Gladiole Ostić Gailardia s ružom u listu mandarine,selfi očito ![]() Ovo slikam radi kaktusa I za kraj jedan phal ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi cvijetići, lijepe sličice......Volim zaviriti ovdje.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
gladiole su ti ajme....jedva cekam svoje....prvi put ih imam....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Milice
![]() JosipaNu,s gladiole su me oduševile,šteta što kratko traju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Hvala Fiki na oleanderu
![]() Visoka se ekipa pravo bori sa burom, ... nije im lako. Trio selfie ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Rajski vrtovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajme šta je vruče u mene danas,
![]() Lavanda,nju obožavam slikati u svim kombinacijama ,ali ova mi je naj Rožica jedna procvala Žuto u kamenu ![]() Ostić rozi ,moram ga ponovno slikati jer ostići mi sada pauziraju do jeseni ,jer im, je vruče i samo kreću sa lišćem A evo i jedan tagetes Garifuli ,ajme koliko sam ih od ovoga odvojio ,i opet cvijetaju ove crvene ružice rastu ispod mandarine i vidim nije im loše gailardia Jedna meni posebna slika Pa ću je naglasiti Neki talijanski peršun Maca u nekoj divljoj travurini ,ali dekorativno izgleda, baš je pozerica Iiii Jug i pog od šta ,rašćika (/raštika Kakav je vrt bez rašćike ![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Fiki,javljaj kako napreduje plumbago da vidimo tko je bio u pravu
![]() skentra ti to uopće nije ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vijolice srčeko moj veliki
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
Slavujčice o hvala ti što si me posjetila,baš sam se obradovao
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |