Naš mali vrt... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 35> |
Korisnik | |
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e vilo moram i jutros komentirat sinoć sam zaspala sretna jer sam pronašla gdje nabaviti bjelu ljepoticu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Prije nekoliko godina bezuspješno sam pokušavala pronaći sjenoviti dio u svom vrtu kako bih ga obogatila sa astilbama i cimicifugama. I konačno sam odustala jer svagdje ima bar nekoliko sati sunca dnevno.
Kad sam ih vidjela u tvom vrtu jako sam se razveselila, jer ih rijetko ima u vrtovima na cif-u. To su mi predivne biljke i jedva čekam ugledati njihove božanstvene cvjetiće. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Ovaj vrt je kao stvoren za opustajucu setnjicu..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prvi ovogodišnji ljiljan!!! Lijepi, veliki, crveni. Za mene taj cvijet u sebi nosi posebnu simboliku, punu sjećanja i nježnosti. I jagode su tu!? Crvene, sočne, mirisne. Eeee, sad ću tu lijepo sjesti uz cigleni zid, otploviti u svijet mašte i sanjariti, sanjariti...
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Aceri su jako lijepo napredovali, za neko vrijeme doprinijet će bajkovitosti tvoga vrta.
Nisam sigurna da li su kamenčići oko acera dobro rješenje, estetski - savršeno. Ja sam tako stavila oko rodića koji isto kao i acer treba kiselu zemllju, pa mi je netk orekao da mi to baš i nije dobar potez. Moj rodić je u cvijetnjaku i za sada se ne buni, nadam se da se niti tvoji aceri neće buniti :)
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Lipo.......lipooooo
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
milice - drago mi je da si tu
![]() kamenjarka - baš ti htjedoh napisati da ću ti pokušati ožiliti reznicu ovog pajasmina, kad vidim sljedeću poruku... drago mi je što si ga našla, zaista je divan i preeekrasno miriši ![]() rubensica - hvala ti na posjeti i komentaru ![]() rajski vrtovi - hvala ti, draga, mislim da je tvoj vrt kao stvoren za ove biljke... koliko sam shvatila iz onoga pročitanog na netu, one i vole nekoliko sati sunca dnevno, ova cimicifuga koju imam ( artropurpureum ) na suncu i razvije najljepšu boju listova ![]() lucy - drago mi je što sam te razveselila slatkim plodovima, šteta što ti ne mogu poslati malo, nisu ničim špricane pa već idući dan nakon berbe propadaju... ![]() moon - hvala ti puno za komentar u vezi kamenčića, meni se isto sviđa kako to izgleda, ali sam ih stavila prvenstveno kako bi malo očuvali vlagu jer se tu gdje je posađen zemlja brzo suši, a njemu sada treba vlage da se dobro ukorijeni... nadam se samo da neće previše grijati zemlju i da mu neće smetati... Zasad mi se čini zadovoljan, čak je par dana nakon tog poteza pustio par novih listića... ![]() Fiki - hvala ti na posjeti našem malom vrtu, dođi nam opet ![]() ![]() ![]() Moja najdraža heuchera se oporavlja od napada puževa ![]() ![]() Prvi cvjetić Slavujčicinog oxalisa... sad ih već ima nekoliko ![]() Rascvao se i bijeli ljepotan... ![]() Mladi listići javora ![]() ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
U pravu si vilo da ove "šumske" biljke ipak trebaju i malo sunca. Malo sam više čitala o njima i točno je sve što si napisala.
Koliko imaš acera u vrtu ? "Orange" je baš poseban. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
rajski vrtovi - hvala ti draga, meni je Orange isto poseban, jako lijepo mijenja boje... Javora imam tri, dva su treću godinu kod mene i baš lijepo napreduju, a treći je artropurpureum od ove godine, ali napada ga pepelnica čini mi, pa sam malo tužna zbog toga... ne znam kako na prirodan način to riješiti... pokušat ću sa sodom bikarbonom ovih dana...
Fiki - hvala ti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moj najdraži sedum u cvatu... ![]() Za mali cvjetić, mala pčelica ![]() ![]() Sličica za dragu mišku... Jel ti poznato nešta u ovoj tegli? ![]() Za rajski vrtovi, jedan pogled preko javora kojemu ne znam ime... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
sve je preljepo,narocito staza poplocena kamenom,jako mi se svidjaju tvoji sedumici...lijepo si ih udomila svaki za sebe pokazuje raskos....predivno...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga moja za krasnu sliku javora ... teško im je odoljeti. Posebno mi se sviđa njihov nepravilan rast, a o boji lista da se ne govori.
Ljiljani su ti divni. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Super, drago mio je da aceru kamenčići pašu
![]() Cvijeće ti je prelijepo, ljiljani su sada posebno lijepi
![]() |
|
![]() |
|
Prekokrasan vrtek
![]() |
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Divan vrt, ljiljani su predivni
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Divne slike jeseni
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |