Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 154> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima koji su bili kod mene u posjeti i koji su mi poklonili lijepe komentare.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan hibiskus
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Hibi prešladak
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
potpisujem zaista predivan
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
zaista predivan
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Da, lijepe je boje, nikako da ga uhvatim fotićem da izgleda kakav zapravo jest. On je bio poklon jedne naše cvjetne prijateljice, i to među mojim prvim cvjetićima... bio je veliko iznenađenje za mene i zauzima posebno mjesto u mom srcu. Mislim si da ću mu morati nabaviti društvo, gledala sam malo po temi - svi su mi predivni, a bezbroj boja...
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepa je boja hibiskusa.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti, draga moja lucy.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sjećam se jako dobro vremena kad su sukulenti počeli privlačiti tvoju pažnju. Danas imaš zavidan broj vrsta i jako lijepo izgledaju. Užitak ih je gledati.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Fiki, rajski vrtovi, catalpa, veseli me da vam se sviđaju moji "mališani". Dok nisam naišla na ovaj forum, nisam imala pojma koliko divni mogu biti sukulenti.
![]() moon, hvala - znam da ih voliš, a i da su tvoji zaista predivni... godi mi tvoja pohvala, naravno. ![]() ![]() kamenjarka1, drago mi je da ti se sviđaju sukulenti... tako sam i ja krenula sa svojom zbirkom - prvo sam šetala i gledala, divila se fotkicama sukulenata naših forumašica, pa se zaljubila u njih... onda cvjetne prijateljice nisu bile nimalo sebične pa sam začas imala pelceriće... strpljivo sam ih uzgajala i strepila preko zime za njih... ovo proljeće sam i kupila neke... a evo sad uživaju na suncu i rastu, a ja ih i opet nadgledam baš svaki dan i uživam u njima.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
lipo draga moja gledajuć u vaše sukulente postajem i ja njihov zaljubljenik
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Evo mene ponovo, taman na ove krasne sukulente
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |