Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 92>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2015 u 16:05
Slažem se s tobom, datura je stvarno krasna. Ostavljam ti veeeliki pozdrav ! smile113
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2015 u 23:36
Divni su ti ljiljani , ja nemam pojma kakvi su moji , da li su uopce zivi .
                                                                                                                     judgesb.gif
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 20:33
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Sve ljepše iza ljepšega... Jesi li daturu uzgojila iz sjemena ili pelcera?
iz sjemena...sad bi se do godine sama trebala osjemeniti..al hvatat cu i sjeme naravno...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 15:46
Sve ljepše iza ljepšega... Jesi li daturu uzgojila iz sjemena ili pelcera?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 13:24

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 13:12
samo za moje cvjetne prijateljice...predivna datura

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 13:08
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

Naravno da jesamSmile
Heart
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 12:56
Naravno da jesamSmile
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 12:13
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

Samo da ti se javim da sam se prošuljala tvojim prekrasnim vrtom
nadam se da si uzivala kao i ja kod tebe kad se prosetam....smile80
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 12:11
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

sve ti je zdravo,bujno i šareno,a ostić je predivan!
Snup je izrastao u pravog frajerabaš je sladak
dobro mi dosla miska mila...snup je momcina prava...seta po stazicama oko cvijeca i kopa po travi...sve zna...samo nekad nemoze odoliti japankama i patikama..pa ako nema obuce zavuce se u kupatilo i iz prljavog vesa izvuce koju carapu....nikad zanimljivijeg cuke nisam imala.smile64
..sareno i bujno tu gdje ima malo hlada a tamo gdje sunce cijeli dan przi sad stoji....al bit ce kad malo zahladi....smile57
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2015 u 19:30
Samo da ti se javim da sam se prošuljala tvojim prekrasnim vrtom
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2015 u 17:47
sve ti je zdravo,bujno i šareno,a ostić je predivan!
Snup je izrastao u pravog frajerabaš je sladak
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2015 u 10:18
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Krasni ostići i ljiljani pored njih. Snup izgleda ne uživa baš u ovim toplim danima. Moj isto jadničak, ne zna gdje bi legao. Najbolje voli u kuhinju na pločice se izvaliti, tu mu je najhladnije.
Velika pusa tebi i Snupiću, držite se ! HeartHeartHeart
smile79

snupina samo hlad trazi...sad je momcina velika pravi je ljepotan....kad mi se umiljava i vrti uz noge kao maca oprostim mu sve sto je pojeo....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2015 u 10:15
Korjenko kod nas isto..trava spaljena a cvijece zalijemo pa se drzi.

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2015 u 10:07
I ja vam šaljem tople pozdrave, sve ti je lako lijepo i super se je popunilo, biljke ti uživaju. Kod mene je već sva trava spaljena a biljke jedva dišu na škrge... ko i mi ;). Treba to izdržat smile46
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2015 u 06:29
Krasni ostići i ljiljani pored njih. Snup izgleda ne uživa baš u ovim toplim danima. Moj isto jadničak, ne zna gdje bi legao. Najbolje voli u kuhinju na pločice se izvaliti, tu mu je najhladnije.
Velika pusa tebi i Snupiću, držite se ! HeartHeartHeart
smile79
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2015 u 22:27
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

smile57
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2015 u 22:26
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

Prekrasno Josipa, vatromet boja! Stvorila si predivno cvjetno carstvo, tolika raznolikost cvijeća, i sve je bujno i zdravo! Biljkice ti lijepo vraćaju za tvoju ljubav i trud koji si uložila u njih.
predivno je...ima jos dosta mjesta posvuda ali neka se siri...uzivam i zalim za onima koji su ocvali...najradije bih da mi cijelu godinu sve tako cvijeta ali sve u svoje vrijeme...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2015 u 22:23
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

Bačvica za pet, lijepa kombinacija
je bas jelijepa niso...u hladovini je stalno a to im izgleda pase...ispod ima jos nesto ali je kopriva sve prekrila....predivne su...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2015 u 22:20
Originalno poslano od člana rubensica rubensica napisao:

Sve se lijepo razraslo
je ima sad svega...motika ceka...hahaha
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,283 sekundi.