Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 109110111112113 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2015 u 21:48
i grmići... abelia kao mala...

i sad kad je porasla...

pittosporum

vajgelice...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2015 u 23:31
Obje ekipice izgledaju divno, bugenvilija je prelijepa.smile64
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2015 u 21:14
Hvala, jako me vesele ti cvjetići i svaki pa i onaj najmanji njihov napredak. A bugenvilija je moja kraljica... jednostavno je obožavam, otud i moj nick - bugica bi bila skraćenica od bugenvilije. Smile 

Hvala što si mi došla u šetnju. smile79
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2015 u 19:30
Dugo me nije bilo..vidim tebi tvoja briga uzvracena...meni se dosta posusilo i rijetko sam sadila...lijepa setnjica...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2015 u 20:38
slažem se s JosipomClap predivne boje i raskošni cvjetovi, baš su ti zahvalile biljke za trudClap
lijepa slika ruže žarke boje s plavim nebom u podloziClap
a ruselijaTongue ahhhClap
Na vrh
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2015 u 16:04
Heuchera je divna Clap i ogromna. Koja je biljka na slici iza heuchere, ona s rozim cvjetićem?
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2015 u 08:24
Hvala, Josipo! Drago mi je da si prošetala.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2015 u 08:26
Mari, ove godine je ljepše ljeto i odmah je ljepše i cvijeću. Kod mene je u sedmom mjesecu bio kraći kišni period i to je cvijeću odgovaralo.

I meni je ruselija jedna od najdražih cvjetića u kolekciji.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2015 u 08:29
Originalno poslano od člana zvjezdica zvjezdica napisao:

Heuchera je divna Clap i ogromna. Koja je biljka na slici iza heuchere, ona s rozim cvjetićem?

Zvjezdice, razveselila si me svojom posjetom. Biljkica za koju pitaš je impatiens balfourii - cvijet za sjenu, ne treba gotovo uopće sunca, dugo cvate i ono najbolje, sam se zasijava i s njim nemaš problema, niti moraš skupljati sjeme niti pelcati... naraste kao grmić i lijepo i nježno izgleda. A uvijek ima i mladica za pokloniti.

Navrati mi opet.
Na vrh
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2015 u 12:29
Hvala na odgovoru, biljka je skroz simpatična i dekorativna  Smile (ja sam početnica i tek učim o biljkama) smile127
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2015 u 11:47
Nema na čemu.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2015 u 18:03
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

nakon godišnjeg, cvatuća balkonska ekipica izgleda ovako...

Ne mogu oci odvojiti , toliko mi je lijepa ! Meni su radi lokacije "tu i tam" tri unistene !

Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2015 u 13:55
gute Fee ti i ja imamo isti ukus... komplicirane su bugice, ustanovila sam da što manje nad njima "titram", one su bolje i ljepše... draga moja, drago mi je da si mi malo došetala...    , navrati opet.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2015 u 19:04
napravila sam zahvat podizanja dva adenium obesuma i malog arabicuma, u cilju dobivanja ljepšeg i zanimljivijeg caudexa...
ovako je bilo prvotno stanje - prije podizanja

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2015 u 19:07
a ovako nakon podizanja... 

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2015 u 19:12
ovdje se najbolje vidi koliko su podignuti - mokar dio caudexa prije je bio u zemlji...

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2015 u 19:17

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2015 u 19:21

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2015 u 19:26

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2015 u 19:28

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 109110111112113 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.