Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 90> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
jutarnja kava i doza ljepote iz tvog vrta ma dićeš bolje bjeli hibiskus sa dozom rozog savršen indijanski jorgovan rozi presavršena fotka na nebu oblaci ko da i bogu pokazuje svoje savršenstvo i svoju nježnost poz
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Lantane su ti fenomenalne! Kako uspijevaš da ti tako bujno cvatu?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Woow , to se i ja pitam....ja ih nemam već godinama jer su bile grozne, očito im ne odgovala velika suša
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Indijski jorgovan ti je prekrasan.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
hvala drage moje,
kamenjarka Andina korijenko zvjezdica moon miska lucy lagoerstroemie su mi najljepši grmovi ljetne cvatnje i imam ih pet, tri grmolike i dvije stablašice, i kako vrag nikad ne spava, želim i bijelu, a gdje ću ju posaditi, to je već pitanje ![]() lantane, i meni se čini da ove godine luduju, hoće puno sunca i vode, a imale su oboje; što starije, to bujnije, evo nekoliko sličica jesenje cvatnje |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
lipo draga moja ti nabavi lipo bjelu a posadi je kod mene ima mjesta 3km gori doli nesmeta ja ću je za tebe fotkati zezam se nego javi di ima bjele
|
|
![]() |
|
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Lijepo je prošetati Vašim vrtom . Hvala Vam što sve Vaše divote dijelite sa nama.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
sve ljepse od ljepseg,,,divan mocvarac...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
kamenjarka
![]() Adrijana, hvala ti (svi smo na ti) ![]() JosipaNu, hvala
|
|
|
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Sad polako već spremam cvijeće , ali čim malo dojde sunce pofotkat ću i moj vrt . Jesenski za sada.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo i mene nakon podužeg vremena, vrućina kao da nije dotakla tvoj vrt, kao da je to raslo negdje drugdje gdje je bila blaga proljetna klima, svaka čast majstorice
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
He, heee...kamo ćeš bijelu lagerstremiju ??......ja moju novu stablašicu prije par dana posadila u bijeli vrt
![]() Jedva sam ju našla u jednom rasadniku na Krku
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |