Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104 |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam
![]() ![]() Rijeko,ne znam kako se zadržava ježurka u vrtu,ali čula sam da pomaže zdjelica mlijeka koja redovito čeka gosta,mi smo micali neke grede pa smo im malo raspored promijenili kad su se pokazali,ali drago nam je da su tu ![]() i uglavnom se noću skiću po brijegu tako da ih je maca slučajno otkrila...to dok nije provodila vrijeme u jednoj od svojih omiljenih poza ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kontesa nadam se da ce uskoro biti jos slika,jezic je presladak.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hej, kad si mi uzela mačka?
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
super ti je vrt, ali maca i pogotovo ježurka su me oduševili
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
taman sam se udobno smjestila , kad ono nema više
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesa super, nadamo se da je to samo uvertira
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
imaš lijep vrt i slatke životinjice čekamo nastavak
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
probati ću i ja predstaviti barem dio dvorišta
![]() ![]() cvijetnjak ![]() malo bliže... ![]() ![]() runolist
![]() moj miljenik..ne znam zašto,ali obožavam suncokrete,a od barem 30 niklih,28 su pojelli puževi ![]() ![]() naša miljenica koja voli capama gaziti po bilo kakvoj farbi ![]() ![]() i naš velepoštovani gost ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |