Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2015 u 06:51
drago mi je vidjeti te ponovo
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2015 u 07:08
Originalno poslano od člana kamenjarka1 kamenjarka1 napisao:

drago mi je vidjeti te ponovo
drago mi je da mogu da se druzimo.....nedostajali ste i vi meni....smile86
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2015 u 11:29
Veseli me da si se vratila i da ti je bolje i od Heart ti želim da te zdravlje dobro služi. Zaželjela sam se novih slika tvojega vrta i evo konačno uživam u njima. Sve mi je krasno, bujno, rascvjetano. Kaktusinjak mi je posebno sladak. smile78
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2015 u 11:58
Divan vrt, nema sta uprkos zdravstvenim poteskocama.
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2015 u 21:04
Gledam panoramske slike i uspoređujem s prošlogodišnjim, svaka čast napravila si čudo imaš prekrasne biljke, datura mi je posebna naravno i hibiji.smile55
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2015 u 08:59
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Veseli me da si se vratila i da ti je bolje i od Heart ti želim da te zdravlje dobro služi. Zaželjela sam se novih slika tvojega vrta i evo konačno uživam u njima. Sve mi je krasno, bujno, rascvjetano. Kaktusinjak mi je posebno sladak. smile78
rajska moja ja nesmije slikati savki cosak jer ima sto sam fulala...a sve u svemu jako sam zadovoljna i uzivam.....buknulo je nakon onih vrucina napokon i sad samo moze biti ljepse....hvala ti na ohrabrenju,bolestima nije mjesto u mom srcu nedam da me slomi.....smile73
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2015 u 09:00
Originalno poslano od člana vanja vanja napisao:

Divan vrt, nema sta uprkos zdravstvenim poteskocama.
vanja jeste doista svi kazu da je lijepo....djeca pomazu kad god treba nebih mogla sama nikako....dodji mi opet....radujmo se skupa....Hug
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2015 u 09:04
Originalno poslano od člana catalpa catalpa napisao:

Gledam panoramske slike i uspoređujem s prošlogodišnjim, svaka čast napravila si čudo imaš prekrasne biljke, datura mi je posebna naravno i hibiji.smile55
panorama i mene iznenadi kad ju uslikam,valjda svakodnevno gledam pa ne dozivim tako lijepo kao vi....priroda nas svakodnevno blagoslivlja i dokazuje nam da je savrsena....predivno je gledati ustajanje cvijeta,cvijetanja,lagano odumiranje i bacanje sjemena za sljedecu sezonu....doista savrsena djela stvaranja....smile99
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2015 u 10:05

Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2015 u 08:04
prošetala uz jutarnju kavicu lipa džunglica ali daje adrenalin za buduće dane kad se povuku u san pa imaš šta iznova planirat i presađivat pohvale i pozdrav
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2015 u 19:51
Originalno poslano od člana kamenjarka1 kamenjarka1 napisao:

prošetala uz jutarnju kavicu lipa džunglica ali daje adrenalin za buduće dane kad se povuku u san pa imaš šta iznova planirat i presađivat pohvale i pozdrav
nesto bih i sve mi sad zao dirati...ma to cemo mi nadopuniti novim vrstama...zao mi bilo sto previse dirati.....samo cu koji aster na proljece rasaditi obozavam ih....Wink
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2015 u 12:12

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2015 u 12:58
Lijepo, lijepo smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2015 u 10:07
spavanje....Wink
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2015 u 10:41
prekrasan grm senecio cineraria

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2015 u 17:42
Ti si svoje fino pospremila na sigurno. I ja sam, ... bilo mi je  žao jer im je lijepo bilo vani, ali bojala sam se mraza i hladnoće.
Asteri su sada stvarno predivan ukras svakog vrta, ne znam koja je boja ljepša. Draga moja sve ti je krasno, zeleno, bujno. Upravo mi žao sad kad opali prvi mraz. smile84
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2015 u 19:10
Prošetala i nadoknadila, draga Josipo, sve ove dane otkako me nema... kod tebe je sve divno i bujno. Debele koke bih posebno izdvojila jer ih jako volim pa su mi zapele za oko. Smile
Na vrh
kosjenkaSB View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 150
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kosjenkaSB Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2016 u 11:14
moje pohvale.fascinantna promjena za samo jednu godinu,nevjerovatno ali istinito
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2016 u 15:09
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

prekrasan grm senecio cineraria

jeste bas je lijep...taj je jos od mame moje svuda ga imam samo piknem i on raste...Wink
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2016 u 15:11
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Prošetala i nadoknadila, draga Josipo, sve ove dane otkako me nema... kod tebe je sve divno i bujno. Debele koke bih posebno izdvojila jer ih jako volim pa su mi zapele za oko. Smile
malo tebe nije bilo sad mene jako dugo...a sve je bas bilo divno...sad spava vecina a bit ce koja i slicica uskoro...sve sa laptopa mi se izbrisalo pa sam se sva pogubila i budem ponovo sve iz pocetka...nema druge...od svega mogu odustati ali od svog cvijeca nema sanse....smile80
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,421 sekundi.