Hosta - Funkija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 37> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Stvarno jesu!
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne su ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Hvala rockgranny. Da slikana je ranije .
|
|
![]() |
|
rockgranny ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 16 |
Pretpostavljam da je slikana ranije i ako je do sada već potamnila, onda je najvjerojatnije Albopicta.
|
|
![]() |
|
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Wow odlično
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala ti na ovome
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ideje za hoste http://www.pinterest.com/pin/461267186807244751/
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rockgranny ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 16 |
Mislim da od onih vani neće biti ništa, nisam nikad čula ni čitala da su se same rasijale, ipak traže posebnije uvijete. U svakom slučaju odličan rezultat, držim fige da se i dalje uspješno razvijaju. Moje su sve bile različite, baš me veseli što nikad ne znaš kako su se iskrižale.
|
|
![]() |
|
Negdje 30 posto od posijanog. Ostale sam pustila , mislim da ce i one naknadno proklijati . Imam strpljenja . Za Hoste posijane vani u teglicu nisam sigurna , mozda i one prokliju za par mjeseci.
|
|
![]() |
|
Odlično, kolika ti je klijavost? Dobro da si me podsjetila, moram i ja u škrinju u potragu za mojim zalihama, makar još nije kasno. Lani sam ih sijala polovinom veljače. Ja jedva čekam proljeće da vidim kako su mi prezimile hoste koje sam lani sijala.
|
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama.
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
AdrijanaM svaka čast
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Divno.
![]() |
|
![]() |
|
Evo nakon mirovanja mojih Hosta sjemenki u škrinji izvadila sam ih na tjedan dana na sobnu temperaturu i eto posijala. Odnosno tehnika ZIP LOK vrećice. Nakon tri tjedna su pustile mali korjenčić i jedan mini listić. Danas sam ih one proklijale pincetom odvojila od papira i stavila u zemlju . Uspjela je eto ova tehnika klijanja . Treba probati više načina i biti uporan . Ja sretna jer sam uzgojila Hoste iz sjemena nakon propalih standardnih tehnika sijanja.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |