Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 92>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2016 u 17:49

pakujci pupaju...mezimci moji...

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2016 u 17:49
ovaj je predivan....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2016 u 17:46
danas ovako izgleda a vec sutra ce se rascvjetati....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2016 u 17:45
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2016 u 17:44
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2016 u 17:44
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2016 u 17:24
Originalno poslano od člana kamenjarka1 kamenjarka1 napisao:

Prošetam uredno i sve pratim veseli me i moj i vaš cvijetak .Prošlo proljeće sam imala na mjestima jako  puno bjelih zumbula koje sam pobrala za bukete i podlila međutim ove godine na tim mjestima ni jedan bjeli se nije pojavio sad ih ne berem mada obožavam njihov miris narcise podnose branje a iz mog iskustva zumbuli ne
meni lani nista cvali nisu bili su pregusti pa sam ih povadila i prorjedila pa ove godine predivno cvjetaju....nisam znala da se ne smiju brati...necemo vise iako ga jos ima ali ima i narcisa pa cu njih.....hvala na savjetu...TongueWink
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2016 u 17:21
Originalno poslano od člana aurelia aurelia napisao:

Ima svega lijepoga u tvom vrtu...Smile
da svega imam i sve volim....nek si me obisla dodji mi opet....smile80
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2016 u 09:10
 Prošetam uredno i sve pratim veseli me i moj i vaš cvijetak .Prošlo proljeće sam imala na mjestima jako  puno bjelih zumbula koje sam pobrala za bukete i podlila međutim ove godine na tim mjestima ni jedan bjeli se nije pojavio sad ih ne berem mada obožavam njihov miris narcise podnose branje a iz mog iskustva zumbuli ne
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2016 u 19:25
Ima svega lijepoga u tvom vrtu...Smile
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2016 u 18:07
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2016 u 18:06
posljednji zimski jasmin....steta sto ga nisam prije uslikala

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2016 u 18:05
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2016 u 18:01
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2016 u 17:59
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2016 u 17:59
Originalno poslano od člana zvjezdica zvjezdica napisao:

Josipa lijepo ti je cvijeće, narcisi i zumbuli su i kod mene u vazi i to je pravo zadovoljstvo kako mirišu smile79
danas smo donjeli svjeze...odmah druga atmosfera u kuci...nije samo kuca nego je dom.....mir i zadovoljstvo to nam je svima ceznja..Heart
Na vrh
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2016 u 13:46
Josipa lijepo ti je cvijeće, narcisi i zumbuli su i kod mene u vazi i to je pravo zadovoljstvo kako mirišu smile79
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2016 u 08:54
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Josipo, proljeće je uranilo u tvoj vrt... smile55...kod mene gotovo sve još spava... 
mozda je u slavoniji malo toplije nego kod Vas na kordunu....stioze i kod tebe radosti uskoro....smile73
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2016 u 08:52
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Najljepše cvijeće u vazi je ono iz svog vrta. Mogu zamisliti kakav miris šire kućom. Heart Hug
jeste da,netrebaju osvjezivaci prostora....prava radost
smile86
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2016 u 08:51
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

vidi se proljeće stiglo
stiglo napokon...uzivam u svakom dijelu...smile159
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.