Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 272273274275276 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 09:01
Prekrasno je u tvome vrtu, puno boje i mirisa... Ovi starinski zumbuli su me opili i ovako preko slike Heart a i narcise su predivne!
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 09:03
Vila, hvala ti na posjeti....Hug Imala sam i "nove" zumbule ali su kratkotrajni, uglavnom nestaju a ovi stari se ne daju.....Narcisi se još neki otvaraju ali neki su mi i posve nestali......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 20:00
Tiho, tiho na prstima proljeće se ušetalo u tvoj vrt, Prelijepo
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 20:23
Aralija,smile71, dobro mi došla. Svaki dan se nešto novo događa u mome vrtu. Veseli me svaki novi cvjetić......
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 20:39

Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 20:47
Narcise u tvome vrtu prelijepe! Smile

Onaj plavi cvjetić je zimzelen?
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 20:50

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 20:57

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 22:13
Aurelia, hvala....smile79 veseli me tvoja posjeta.....
Taj plavi cvijetić je neka vrsta vince tzv. vinca minor. To je odlična pokrivačica tla, pomalo i agresivna .....
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 22:15
Prekrasno, ovu magnoliju kupila prije desatak dana, moja svjetlija je već velika ali od ove tamnije cvijet duže traje
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 22:18
Ova moja magnolija procvjeta nešto kasnije ... Kod susjeda ima za nijansu svjetlijeg cvijeta i ta je sada u punom cvatu a ove kao moja ( ima svaka kuća u našem dijelu ulice ) procvjetaju malo kasnije pa onda u toku ljeta bude još pokoji cvijetak....
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 22:52
Proguglala sam malo jer me plavi cvjetić podsjetio na biljku koju rijetko viđam ali u šumi...Milica7 u pravu smo i ti i ja: vinca minor se još naziva i mali zimzelen Tongue
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2016 u 23:03
Ova vinca se već dosta raširila. Imam i šarenolisnu, za nijansu je drugačije boje cvijetić i nije toliko agresivna.....
Na vrh
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2016 u 16:30
Nježne boje tulipana i narcisa su mi baš divne , pravi su ljepotani smile76 
Magnolija je jako lijepa.
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2016 u 16:52
Zvjezdice, smile79 hvala ti na šetnji po mome vrtu... Svaki dan ima nešto novo.....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2016 u 17:17
smile199
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2016 u 19:31
Josipa,Hug
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2016 u 07:59
Divna magnolija, a tek kerija... Tulipani sam što nisu, jedva čekam da ih vidim u prvom planu smile71
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2016 u 12:13
Vila, veseli me tvoja posjeta  smile71....Tulipani su počeli cvjetati  a trebala bih malo bolje poraniti  da ih "uhvatim" zatvorene a dok ja s mojim unučićima izađem u dvorište već se rascvjetaju, tj. otvore na suncu pa i nisu baš lijepi tako razjapljeni... Keria je isto počela cvjetati i dosta je agresivna... Raste na sve strane i gdje ne treba.....
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2016 u 13:48
Milice, pozdravljam. Svega kod tebe, japanska dunja je divna, ja ju obozavam, a kraj nje kao da sam vidjela i par cvjetica forzicije...kerija je isto krasna, moja tek pocela cvjetati.Jako volim ukrasno grmlje pa to prvo i primjetim... Vinca ti je isto "naprednija" od moje, kod mene ni c od cvjetova jos   
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 272273274275276 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.