aurelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23242526> |
Korisnik | |
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Bugice na posjeti...i mani je srčeko posebno cvijeće a zahvaljujući njemu prije 2-3 god. sam i došla pretraživati CIF.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Aurelia, draga, divni su tvoji cvjetići, voćkice u proljetnim haljinicama su posebno nježne i raskošne... a meni je dicentra posebno draga.
![]() |
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Hvala na posjeti...mirisi su zaista opojni...još i starinske narcise kod mene cvatu koje imaju intenzivan miris...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Slike predivne, ... još kad bih mogla osjetiti taj omamljujući miris jorgovana i voćkica u cvatu.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
![]() Cvijet jabuke |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Cvijet višnje |
|
![]() |
|
![]() |
|
Voćke u proljetnim haljinama
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vrt poslije kiše
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Carol hvala na posjeti mom vrtu...veselim se druženju s vama na CIF-u
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Dobrodošlica novoj "zagorskoj snagi" na CIF.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Hvala Zvjezdice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Aurelia, dobrodošla
![]() Starinski narcisi su tako jednostavni a tako lijepi.
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
Nisa
![]() kamenjarka1...i mene ovi starinski vraćaju u djetinjstvo zato ih i nastojim čim više vrsta sačuvati u svom vrtu dijana7566 ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro nam došla!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
dobrodošla sa svojim vrtom prekrasni starinski narcisi vraćaju me u djetinjstvo
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
dobrodošlica novom vrtu
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
![]() Forzicija sve zelenija, starinske narcise pognule glave...počinje kiša...nikak da uslikam da se dobro vidi cvijet narcisa... ![]() ...sagibam se...klik...evo cvijeta...sorry malo je mutna slika ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prekrasna Dicentra
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23242526> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |