Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 276277278279280 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
janja-nja-nja View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 217
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje janja-nja-nja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2016 u 09:09
Tvoj plavičasti jorgovan je predivan i bilo bi šteta da se osuši:)

Kombinacija ljubičaste perunike i narančastosmeđeg šeboja je baš lijepa.
Pakujci su stvarno lijepi,  ja nisam još postigla neku kolekciju te biljke, ali dotad se divim tvojima ( na slikama).
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2016 u 14:58
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Zvjezdice, Hug, pozdravljam te u mome vrtu.... Hvala na tvome lijepom komentaru....Kažeš da da si sijala...jesi li sjeme kupila u trgovini ili privatno.....Moram nabaviti još neke boje.... baš su mi lijepi.....

Sjeme pakujaca mix sam prošle godine kupila u Bauhausu (otprilike u ovo doba), nikli su bez problema, a u sjemenarniRI sam kupila karticu s dva korijena pakujca, posadila ih i eno primili se, vjerojatno će cvjetati iduće godine.
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2016 u 17:43
Janja-nja-nja,smile71 dobro došla u moj vrt. Pokušat ću spasiti taj jorgovan a možda naraste i pored njega neka mlada sadnica pa ću onda posaditi na drugo mjesto.....
Ove godine su mi pakujci više privukli pažnju nego prijašnjih godina. Dat ću se u potragu za još nekim bojama , lijepi su mi.....

Zvjezdica,smile71kod nas nisam vidjela sjeme u trgovini, možda nisam baš previše obratila pažnju na taj zanimljivi cvijet.. Sada će mi biti zadatak da uzimam kad naletim na sjemenke.... Dobro je što nikne sam i slijedeće godine.....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2016 u 17:53
Moja ljepotica je svaki dan sve ljepša i sve više bijela. Još samo nekoliko loptica su zelenkaste. Počela je padati kiša pa sam napravila nekoliko slika jer kad se smoče cvjetne glavice , sve se objese od kiše i mokre  ne izgledaju lijepo.....

Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2016 u 21:11
Milice viburnum ( kod mene žgančeki) jesmile186...i moj će za koji dan zabijeliti

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2016 u 21:31
Aurelia, smile71 to mi je trenutno kraljica u vrtu.......Oko  1. maja posve pobijeli......Kod nas se  pjevala pjesma ( prije 60 god) "u proljeće 1. maja cvjetala mi bijela lala", ta biljka se kod nas uglavnom kaže " bijela lala".....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2016 u 21:46
Tko je za malo slanih kolačića... Od dvije velike tepsije jedva ostalo za slikanje.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2016 u 22:03
Još jedna slika mladih mandarina.....

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2016 u 07:34
prekrasan grm viburnuma milice, i ja ga obožavam, a volim i kolačiće
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2016 u 10:48
lijepa šetnja tvojim imanjem mandarine tako zbigecane a ovo drugo nemoram ni komentirat po mandarinama se vidi trud i rad i ljepota koja poslije dođe svaka čast
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2016 u 11:56
Nisa,Hug

Kamenjarka,Hug

Kolačići su moja zanimacija a u novije vrijeme  sve više moje snahe ( baš sada pravi kuglof) a sin  je zadužen za mandarine a MM uglavnom zabavlja unučiće.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2016 u 18:00
Moje ljubičice su dobile nove cipelice. Riješila sam samo zalijevanje....U kanticu ( od milerama) sam usipala vodu u kojoj je hrana za cvijeće- malo sam  ju ukrasila samoljepljivom folijom......Uz pomoć komada odrezane čarape  biljka uzima hranu.....

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2016 u 21:59
Zgodna ideja a ljepotica je savršena kao i pakujciClap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2016 u 22:12
Catalpa, smile71 hvala ti na posjeti.... Mislim da će to biti dobro za ljubičice... neće biti žedne.....Pakujci su i mene očarali... Nemam puno boja ali i ovo malo me veseli dok ne nabavim više.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2016 u 18:17
Počeo je cvjetati calistemon u našem južnom vrtu.....

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2016 u 22:52
Viburnum je doista poseban ovako okićen bijelim kuglama, teško je odvojiti pogled od njega.
Sutra je novi dan.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2016 u 09:06
Lucy, Hug, pozdravljam te u mome vrtu.... Ovih dana ima puno kiše pa su se cvjetne kugle viburnuma namočile i otežale pa to sada umanjuje  ljepotu raskoši ovoga prelijepoga ( meni trenutno najljepšeg u mome vrtu) grma.....
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2016 u 09:06
Ideja za ljubičice biće ukradena od moje strane južni vrt i četkavac vau
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2016 u 09:38
Kamenjarka,Hug dobro mi došla. Nisam još u potpunosti zadovoljna  ovim sistemom za ljubičice. Trebalo bi da su posađene u nešto manje posude koje fino upadaju u ove kantice ali da ne dođu do dna kantice, da bude još mjesta za tekućinu. To je bilo na brzinu ali moram naći druge posude i presaditi ljubičice pa će onda biti bolje i ljepše za vidjeti jer ovako dosta strše.....

U južnom vrtu sve lijepo raste, sin je trenutno tamo pa mi šalje slike ako je nešto zanimljivo.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2016 u 21:39
Novi cvijetići u mome vrtu (slavonskom).....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 276277278279280 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.