Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 90> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Ja ih obožavam i ne mogu ih se nagledati. Trio na zadnjoj fotki je "ubitačna" kombinacija.
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Predivne hortenzije ubijaju lipotom
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Predivan vrt imaš Nisa.
![]() |
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Teško je odvojiti pogled od te raskoši
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WOOW, kakve divne hortenzije
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Mary85 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Lipanj 2016 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 51 |
Cvijeće ti je stvarno prekrasno
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Pa ne mogu vjerovati, neka mi samo još netko kaže da im je potreban hlad .... pa gdje u Hercegovini ima hlada ... nigdje ... a i ove tvoje mi ne djuluju da su baš u hladu.... eee Nisa. Rajskoj sam rekla da ima najljepše hortenzije na forumu, povlačim riječ, ma sve su prelijepe .... a meni još ljepše jer uistinu nemam sreće s njima. Zato drage moje uživajte u njima ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Predivne su
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Nisa predivno ti je sve, hortenzije su
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
Una ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
|
|
![]() |
|
Una ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Kakva raskoš...predivne hortenzije!!!
![]() |
|
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
I ja kazem svaka cast
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
drage moje, hvala vam, hortenzije su stvarno ljepotice, sad već vrućinom pogođene, ali startaju neke nove koje cvatu sredinom ljeta;
rajski, kamenjarka, Karmen, aurelia ![]() korijenko, miska, vila2, zvjezdica, KosjenkaSB ![]() Mary85, Una, dobro došle nove prijateljice ![]() Bucka123, draga moja, hortenzije vole sjenu, koju im ja ne mogu u potpunosti ispoštovati, radi, kako si i sama rekla, hercegovačkog zvizdana, ali trudim se... Nove vrste koje imam, a vole sunce, mislim da bi u tvom vrtu uživale, a ja ću naći način.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Koja ljepota ! ![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
Mary85 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Lipanj 2016 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 51 |
Stvarno sve izgleda predivno.
|
|
![]() |
|
Nisa,bas godi ova gužva u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |