Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2016 u 21:07
Andina, hvala ti na posjeti... Jabuke su baš dobre... Jako puno smo bacili u kompost dok su još bile zelene i nekorisne... Nikada nije prskana jabuka a stara je više od 30 godina. Jako urodi ali sve skoro otpadne a ovo što ostane zaista je fino....To su "Jonagold".....

Stara budleja je isto bila upletena, vidi se na slici. Na taj način bude čvršće stabalce  jer su grane dosta mekane i lako lomljive a za grm nema mjesta pa mi se to pokazalo jako dobro...
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2016 u 12:16
Opet iznenađenje u mome vrtu.. Bijela fizostegia je odavno završila cvjetanje a roza sada cvjeta......

Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2016 u 17:50
Kao da mi dopire miris zrelih jabuka kad ih ovako lijepe i zdrave gledam...zanimljiva ideja sa budlejom

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2016 u 21:23
Krasno Milice,zbilja melem za oči.Skupljaj sjeme od roze  fizostegie voljela bih je imati pa se mijenjamo za nešto?

“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2016 u 11:14
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2016 u 14:02
Ljubičasta budleja mi je previše narasla pa sam odlučila da ju posve maknem. Drastično sam orezala grane ali već raste nova iz korjena, koja je već i cvjetala pa sam uplela tu mladu.....

Orezala sam i bijelu budleju pa će i ona biti stabalce....

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2016 u 10:22
Predivan je smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2016 u 11:13
Hortenzija  lijepo izgleda i ovako suhih cvjetova.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2016 u 21:28
Aurelia,smile71hvala ti na posjeti.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2016 u 09:12
Kišni dan mi je uljepšao novi cvijetić....

Ahimenes

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2016 u 11:10
Jesen je dobrano zašla u moj vrt a neke biljke misle da je proljeće......

lunaria počela ponovo cvjetati, inače  je to u proljeće a isto tako su počele rasti i nove biljčice jer se sjeme istreslo...

Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2016 u 21:18
Milice...lijepe su obje smile64

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2016 u 22:21
Aurelia,smile71
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2016 u 11:06
Aurelia, Hug grane budleje su jako tanke i lomljive pa je bolje uplesti da bi stabalce bilo čvršće.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2016 u 22:07
Arim, veseli me tvoja posjeta.smile71 Baš sam se iznenadila što je sada procvjetala. Mislila sam da  ju više ni nemam ... Skupljat ću sjeme ako kiše ne pokvare kao od nekih drugih cvijetića......
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2016 u 20:52
Jabuke su prekrasne! A što se tiče budleje, nisam uopće razmišljala o tome da se grane mogu uplesti. Sad si mi dala ideju za iduću godinu!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2016 u 21:11
Jesen je zavirila u moj vrt a neke biljke se ponašaju kao da je proljeće. Procvjetao

Viburnum opulus  koji inače cvjeta početkom 5. mj.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2016 u 11:15
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2016 u 14:07
Danas je bio odličan dan za skupljanje darova jeseni.... Moje 100% eko jabuke, nikada prskane......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2016 u 17:00
Zapravo je  malo tamnije boje. Nikako ne mogu dobiti pravu boju kao u prirodi......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.