Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2017 u 12:00
Hvala ti i za svježe sniježne slike
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2016 u 15:30
U mome vrtu je prava jesen ali neki cvijetići se ne daju.....

gailardia

keria

casia još cvjeta ali sjemena nema.....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2017 u 20:50
Svratila i ja inače ne volim bjelinu ni snijeg, ali slike su predivne
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2017 u 17:32
Una, hvala ti što si došla u posjetu mome  "bijelom" vrtu......smile71
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2016 u 11:18
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2017 u 18:54
Pozdrav milica7...jeste bajkovito ali vise volim prolece...
Na vrh
Una View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 59
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Una Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2017 u 17:28
Predivna ledena čarolija u tvom vrtu! ?
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2016 u 11:16
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2017 u 22:38
Draga moja Milice, mislim na tebe... Nismo se čule oko ovih blagdna ali si mi bila u mislima.
Vidim pravu zimu u tvom vrtu. Kod nas trenutno pada kiša i malo ledi..
Strah me je samo što ću naći na Krku..

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2016 u 08:34
Milice, evo i mene malo, švrljam ovuda i uživam u cvijeću, kolačima, jabukama - zakon su, kako prefino izgledaju... zagrljaj za tebe, draga Hug
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2017 u 22:23
Moji unučići su mi pomogli pa smo napravili masne kuglice sa sjemenkama za gladne ptice. Povješali smo na voćke u vrtu a nekoliko i na magnoliju da mogu djeca kroz prozor tople sobe gledati ako dođe koja ptičica na doručak.. Vrapci će sigurno doći jer oni prvi osjete gdje je hrana....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2017 u 20:39
Meni je ponekad žao što ne može kod nas rasti "južno voće" ali kad dođu ovi minusi,  onda bi bilo teško sve sačuvati......
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2016 u 18:54
Aurelia, Hug
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2017 u 16:15
Mari.Hug dobro mi došla u moj vrt.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2017 u 15:26
Moj vrt sada uljepšava snijeg.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2017 u 16:21
Gioiaa, veseli me tvoja posjeta.....Hug
Triša,  drago mi je što si svratila u moj vrt....Hug

Dijelim s vama svoja razmišljanja... Isto tako volim snijeg i zimske čarolije ali sve gledati kroz prozor.....
Na vrh
Una View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 59
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Una Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2017 u 20:28
Prošetat ću ja ponovo kroz tvoj lijepi vrt,nadam se da ćeš staviti još ledenih prizora iz bijelog vrta. Kod mene nema te bijele čarolije,pa volim uživati u vašim vrtovima ispod bijelih pokrivača. Divim se tim krasnim prizorima, ali kod mene bi bilo velikih šteta u takvim uvjetima. Moje palme, naranče i sl. nisu baš sretne u tom slučaju. Skoro svaka moja biljka je sada "odjevena u "tople ogrtače" i samo se nadam da im hladnoća neće naštetiti.
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2016 u 18:34
U jesen vrtovi isto lijepo izgledaju...sasušeno cvijeće i promijenjena boja listova uz još postojeće cvjetove daje novi, drugačiji šarm. Ovih dana i neke ukrasne trave oduševljavaju Smile

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2017 u 22:50
Miro, draga moja, pozdravljam te u mome vrtu...smile79  Ove zime je baš sve naopako, ima zime i leda gdje ne bi trebalo i gdje inače ne bude......
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2016 u 14:33
Bugice, veseli me tvoja posjeta.smile71 Sada se baš puno ne zadržavamo u vrtovima jer se sve svodi na skupljanju lišća ili spremanje za zimu.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.