Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 407>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2017 u 09:53

Obesum
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2017 u 09:50

Arabicum
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 23:33
Andina woow kako si ih lijepo smjestila. A to da nemas sta pokazati nije istina. Predivni su i pravi kapitalci!!! Kod mene bas prvi put sad svi potjerali tj. 4kom jer sam dosta poklonila kako mi mala moze do svega pa me frka tako da su stisnuti na jednu prozorsku policu. Misla sam da nikako nece procvjetat jer svi kazu samo sunce sunce...a kod mame po najvecoj zimi bez dana sunca potjeralo sve one cvjetove. Pa reko valjda ce i meni iako imaju sunca svega 4-5h. Ocito im to nije bilo presudno jer je bila tona cvjetova a prihrana mozda 1xmjesecno kristalon ili nista :) i onda su moji potjerali pupice tako da vjerujem da ce i tvoji procvjetati sigurno, mpzda je do genetike pa nekima treba duze. U grupi sam na faceu za adeniume koja je dosta aktivna i ima divnih adeniuma.
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 22:38
Marsha, krasno! Vesele me tvoji cvjetovi koji su zbilja lijepi, a adeniumi ti izgledaju zdravo i svježe. Ovaj iz Bille stvarno obećava. Sad kad je došao u tvoje ruke, pokazat će svu svoju raskoš. 
Nije da nikoga ovdje nema. Ja često navratim, ali nemam što pokazati pa šutim. Vjerujem da je tako i s dugima. 
Moji su adeniumi tek prošle subote izašli iz učionice. Dugo sam ih držala suhe, počela polako zalijevati tek u drugoj polovici travnja. Nisam ih stigla ni presaditi ni orezati. Nakon dva dana priučavanja u polusjeni, sada su u kamenjaru na punom suncu! Možda koji ove godine i procvjeta. Stern Smile 

“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 21:28
ovo je primjerak iz Bille, odmah orezan jer su mu listovi žutili i odbacivao je pupove
evo ga tjera pupića ko u priči Heart
nadam se da sam oživjela malo temu Wink

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 21:24
ovo čekam arabicum Hug

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 21:23
još se jedan danas otvorio

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 21:22
kod mene prvi sijanac, bila su još dva cvijeta ali nisam slikala

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 21:21

ovo je kod mame cvao nakon 12 i 1 mjeseca jake zime i bez sunca
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 21:16
Pokusavam stavit jos koju sliku al nikako preko moba ne uspijevam. Probam preko kompa. Steta sto vise nitko nije na forumu
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 21:08
Hvala na odgovoru Smile

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 20:57
Mislim da je oko 4 godine. Ovomu je prvo cvjetanje. Ove godine svi moji sijanci cvatu i to po prvi puta. Kod mame je vec prije cvalo al moji tek sad
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 17:45
Prelijep cvijet...koliko je stara biljka? Smile

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2017 u 15:22
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2017 u 14:00
šteta..probajte ako imate negdje u blizini il da vam netko uzme u Zg pa pokupite..primjerci su zbilja krasni, bucmasti i cvjetni.
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2017 u 09:18
Hvala...od nekoliko trgovačkih lanaca baš Bille nema u Zagorju Angry

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2017 u 08:21
Dragi Adeniumoljupci, imate lijepe primjerke sada u Billi po 35 kn :)
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2017 u 23:28
Hvala Pinus. Smile

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2017 u 20:20
Originalno poslano od člana aurelia aurelia napisao:

.... ali "hranjivim tvarima" bogat supstrat je dilema koja je ostala...
Ako nemaš domaćeg komposta  kupiš peletiran kompost konjskog gnoja, zamiješaš ga sa biogranulama po domaće drobljenom ciglom u omjeru 1 : 1 u taj supstrat presadiš adenium i to je to. 

Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2017 u 17:02
Hvala puno, sada imam manje dilema, ali "hranjivim tvarima" bogat supstrat je dilema koja je ostala...isčitavala sam ovu temu prije nabavke, očito mi je promakao taj podatak Embarrassed.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.