Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 407> |
Korisnik | |
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obesum |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
Andina woow kako si ih lijepo smjestila. A to da nemas sta pokazati nije istina. Predivni su i pravi kapitalci!!! Kod mene bas prvi put sad svi potjerali tj. 4kom jer sam dosta poklonila kako mi mala moze do svega pa me frka tako da su stisnuti na jednu prozorsku policu. Misla sam da nikako nece procvjetat jer svi kazu samo sunce sunce...a kod mame po najvecoj zimi bez dana sunca potjeralo sve one cvjetove. Pa reko valjda ce i meni iako imaju sunca svega 4-5h. Ocito im to nije bilo presudno jer je bila tona cvjetova a prihrana mozda 1xmjesecno kristalon ili nista :) i onda su moji potjerali pupice tako da vjerujem da ce i tvoji procvjetati sigurno, mpzda je do genetike pa nekima treba duze. U grupi sam na faceu za adeniume koja je dosta aktivna i ima divnih adeniuma.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Marsha, krasno! Vesele me tvoji cvjetovi koji su zbilja lijepi, a adeniumi ti izgledaju zdravo i svježe. Ovaj iz Bille stvarno obećava. Sad kad je došao u tvoje ruke, pokazat će svu svoju raskoš.
Nije da nikoga ovdje nema. Ja često navratim, ali nemam što pokazati pa šutim. Vjerujem da je tako i s dugima. Moji su adeniumi tek prošle subote izašli iz učionice. Dugo sam ih držala suhe, počela polako zalijevati tek u drugoj polovici travnja. Nisam ih stigla ni presaditi ni orezati. Nakon dva dana priučavanja u polusjeni, sada su u kamenjaru na punom suncu! Možda koji ove godine i procvjeta. ![]() ![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pokusavam stavit jos koju sliku al nikako preko moba ne uspijevam. Probam preko kompa. Steta sto vise nitko nije na forumu
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Hvala na odgovoru
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mislim da je oko 4 godine. Ovomu je prvo cvjetanje. Ove godine svi moji sijanci cvatu i to po prvi puta. Kod mame je vec prije cvalo al moji tek sad
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Prelijep cvijet...koliko je stara biljka?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
šteta..probajte ako imate negdje u blizini il da vam netko uzme u Zg pa pokupite..primjerci su zbilja krasni, bucmasti i cvjetni.
|
|
![]() |
|
Hvala...od nekoliko trgovačkih lanaca baš Bille nema u Zagorju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dragi Adeniumoljupci, imate lijepe primjerke sada u Billi po 35 kn :)
|
|
![]() |
|
Hvala Pinus.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
|
![]() |
|
Hvala puno, sada imam manje dilema, ali "hranjivim tvarima" bogat supstrat je dilema koja je ostala...isčitavala sam ovu temu prije nabavke, očito mi je promakao taj podatak
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |