skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 19> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oduševio si me ovim slijedom radova, uživam (mrvicu manje od tebe jer mene ipak ne boli noga
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Blago tebi,imaš strpljenja i sve lijepo po malo radiš pa će ispast savršeno.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo , sve pomalo dobiva sliku onoga što će biti kad bude gotovo.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ovo će biti jako lijepo jezerce...jedva čekamo da bude gotovo
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
noga još malo boli,ali da se raditi.ija se nadam da ništa nije slomljeno.radovi svejedno moraju ići dalje.dosad sve ide kako sam zamislio.a dalje čemo vidjeti.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
S užitkom sam pročitala ideje o nastanku novog vrta! A tek jezerce! Držim fige da uspije onako kako si to zamislio!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Drži ti ngu u vodi, nemoj ni sanjati otići na CC (iliti bolovanje), pa nisu to više socijalistička vremena ... nadam se da ti nije previše mog humora jer meni se tvoja ideja i početak njezine realizacije jako sviđa pa se želim i dalje družiti ali moram malo bockati...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa to stvarno napreduje, bez obzira na nogu-bundevu. Nadam se da je oteklina manja, a valjda nije ništa puklo kad već radiš - e pa baš si neumoran, mogo si još malo sačekati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zao mi je za tvoj peh,mogu misliti kako ti je.Zelim ti brz oporavak, da sto pre zavrsis tvoje jezerce.Vidim da radovi napreduju.
![]() |
|
![]() |
|
od ranog jutra pada kiša,apočela je još jučer sa prekidima.prilika da se sjedne pred komp bez žurbe.jučer sam imao peh,pao mi je kamen na nogu odnosno stopalo.naotečeno je kao bundeva.što se može,neka cijena se mora platiti za ljepotu.to vi žene najbolje znate.evo i slike ovo malo što sam u međuvremenu napravio.
![]() ![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Bravo, ma znamo mi da tvoj nemirni duh ne miruje, strašno se veselim napretku.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Vidim ja to će biti jezerce i pol - naravno kad se riješiš blata.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bit če dosta blizu ali če između bambusa i jezerca biti brdašce pa če možda ono spriječiti ulazak smeča u jezerce.evo prilažem isliku rupe jezerca.kao što se vidi nočas je padala kiša i to jaka.sve je puno blata pa se nemože ništa raditi.
![]() [IMG">http://img175.imageshack.us/img175/2595/hpim1511ar3.684507937b.jpg" /> |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
To bu bilo krasno! Baš mi je drago kaj si odabrao bambus. Mi ga nismo s ničim obrubili i ne širi se tam di nećemo već točno tam di hočemo, a možda smo ga već i pokosili pa nismo ni skužili. Nadam se da ti nebu baš blizu jezerca jer ima dosta smeća- lišća koje pušta. Onda buš moral furt čistiti jezerce.
Nek ti go prođe u realizaciji ideja! |
|
![]() |
|
Iskrene želje za luuuudi provod na GO
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |