Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 32> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tricikl je super ideja
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Imala buš kaj papati
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
treba znati uživati,a ona očito zna.bravo triša.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Čestitke našoj triši! Ona stvarno uživa u životu i diše punim plućima!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Trisa zaista sam odusevljena
slike prelijepe |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovaj vikend provodimo mm i ja opet u vikendici u Skradniku.
Petak predivno vrijeme, čak nije bilo niti hladno, pa smo dan iskoristili za vožnju biciklom, šetnju šumom, a usput smo brali gljive.
Na početku šume velika žuta cvjetna livada.
![]() Bjelogorična šuma već pomalo vrvi ciklamama i gljivama,
![]() N kraju se vraćamo s punom košarom gljiva-sunčanica
![]() Na kraju šetnje sjedamo svaki na svoj bicikc (ja na tricikl), i košara s gljivama naprijed i vraćamo se zadovoljni ulovom doma.
![]() Za večeru pohamo gljive, čekajući smrtonosnu reakciju, no gljive su očito bile jestive.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve polako prolazi,eto nam jeseni...samo da zasja sunce pa da se pokupi seme
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako ovdje pišem iz moje obadvije vikendice, idemo s mora malo u gorje, pa evo nekoliko slikica .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Divne stare kuće, a tako propadaju.....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ja bih (opet) pitala nešto
![]() jel za onu ogradicu od pruća ima neki posebni "recept" kako se radi? stavila bih ju oko vrteka i oko nekih cvijetnjaka |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve sam ovo već pročitala i kroz slikice putovala - ali se, evo, vratih još jednom
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prelijepo Triša...uživala sam...
|
|
![]() |
|
super Triša
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ovo je bila divna plovidba Trisa
![]() |
|
![]() |
|
Pa vrlo rado, ali na Risnjaku nisam bila već dugo godina, pa nemam niti slikica, ali u planu je.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Već dosta dugo Triša nam nije "planinorila"!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Andrea mi je baš uzela riječi iz usta! Ovo su pravi putopisi u slikama!
Hoćemo još (A to znači da ćeš i ti Triša negdje sa svojima uživati)!!!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() Predivna vožnja, kao da sam i ja bila prisutna u toj barci!!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |