želja, potreba, ponuda..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Upravo takvu imam u izobilju.....ako želiš pošalji adresu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
![]() |
|
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
hm, izvinjavam se nije to clematis,
već je to pasiflora, ali bijela sa malo plavoga.....
![]() |
|
![]() |
|
da li ko ima clematis.........????
kažu da bi to bilo dobro uz ogradu staviti.
![]() please.....
![]() |
|
![]() |
|
Željko33 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 12 |
Pozdrav malosrce!
I ja bih se, ako je ikako moguće, ogrebao za sjeme judinog drveta. |
|
![]() |
|
je pa naravno,
se razme.....
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
susjeda ima li za mene koja sjemenčica
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
malosrce, ja bi malo sjemenki i od jednog i od drugog, ako ti nije problem... Hvala! Poslat ću ti adresu na privat.
|
|
![]() |
|
imam sjeme judinog drva (rozo cvate)
i sjeme noćnih frajli - lila.....
imala bum još nešto, al ću Vam prvo uslikati.....
pa onda ponuditi....
|
|
![]() |
|
ja vam tražim kanu,
ako ima tko darežljivi,
naka mi se javi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hej, natalija....
ma stiglo.... hvala,
baš si me obradovala.....
![]() |
|
![]() |
|
juuuupi......
![]() ma naravno ak bu bilo viška....
konačno bum i ja otvorila darovni oglas
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne brini malo srce, danas hortenzija i pasiflora, a ostalo za koji dan.
Kad te budemo zatrpali sjemenjem, čudit ćeš se kud sa tim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
malo srece ja sam ti već poslal nešto sjemenja
mislim da je već trebalo doći... ako nije možda još stigne |
|
![]() |
|
ma pa naravno, a kaj da ti velim da pred našom ulicom
ostavlja motor, ne bi li ja ne čula zvuk motora...
izgnjavila sam ga totalno.....
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Draga moja,prvo "ukroti" poštara
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |