Tražimo, molimo, preklinjemo! |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 22:02 |
Zbog nemogućnosti samohrane majke da skrbi o nama, tri sestrice traže udomitelje.
![]() Usvojite nas i mi ćemo osvojiti Vas. Mama zaista brine o nama, ali ... ![]() Mene zovu Mala Kleo ... ![]() Mene zovu Tigrica ... ![]() Mene zovu Mali Miš ... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
preslatki su!!!!
ps. jednostavno obozavam macke... lai imam zabranu za nabavljanje novih doma... sorry |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Ehh imam već jednog divljaka koji voli klati mice mace...
već sam par puta pokušao dovući macu kod mame u stan ali Mio je bio krvnički nastrojen prema uljezima...
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Udomite nas što prije, vidite što moramo raditi za malo mlijeka!
![]() |
|
![]() |
|
nauticat ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 17 |
ne mogu vjerovati da ih nitko ne želi.... ja bih odmah ali moje pseto je prilično osjetljivo na društvo u svom dvorištu, a majka u istri ima jednu staricu za koju su nam rekli da bolje ne uzimamo mačiće dok je živa jer da im je teže naviknuti se na "uljeze" kad su stare nego kad su mlade.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
imam već dva psa i macu pa ne mogu uzeti nijedno mače
već mi je iovako ludnica u kući
![]() moj prijedlog je da daš oglas na više foruma.....negdje će se već nači dobra duša koja ih može udomiti
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
probaj na šapicama - forum o kućnim ljubimcima
http://foursoftpaws.yuku.com/ evo link (nadam se da radi) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jeste li uspjeli udomit mace?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |