Šefi nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 10:18 |
Shasha ljubavi, ništ ne gledaj za mene ja ga nemam definitivno kamo staviti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A stvarno je flafasti, ali je prekrasan.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kat.Rea,ok,"flaflasti"(to je Šefin naziv
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Vidjela sam ga i predivan je takvog još uživo nisam imala prilike vidjeti, mogli bi ga nazvati i pom-pon, po onim pom-ponima koje imaju navijačice.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ne kužim! Evo ja kliknula i odmah otvorilo!
Uglavnom - odi na Moj vrt u slikama- Seoski vrt u slikama- str.9 |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
kad pokušam otvoriti tu stranicu javlja mi da adresa nije dobra.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ha, ha!
Evo link sa flafastim suncokretom! http:////www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=922&PN=9 |
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
ta riječ i mene muči, dakle objašnjenje slikovito molimo
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kakšni je to flafasti suncokret? Nikad nisam čula za tu riječ flafasti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha, bum ti poslala adresu, samo moram se sjetiti šta sam zapisala za žic žic od tebe |
|
![]() |
|
Baš dobro kaj sam tebi poslala Sasha! Odsad bum svaku jesen skladištila kod tebe.
Meni je u trenutku NEinspiracije zadnji flafasti suncokret završio prefarban zlatnom bojom i zakeljen na adventskom vjenčiću ![]() |
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Budući da je mene Šefi opskrbila sa tim"flaflastim"suncokretićima ko da bum plantažu sijala,imam ja sjemenja.Javi ma samo adresu na PP,Kat.Rea
![]() |
|
![]() |
|
![]() Bumo za idući Božić! Kat.rea našli bumo nekaj za tebe, samo pošalji pp sa adresom! Samo flafastog suncokreta više nemam! Ostalo nema frke! Sad bum počela skupljati sjemenke povrća jer , ak bu sve u redu i ak bum mogla , sadim povrće tak da zvrkić papa samo domaće! |
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....možda si pokretna pa češ pročitati : moja velika isprika što ti nisam poslala klobučiće, plodiće crne drače......htjela si praviti ukrase za bor.....nisam ih ulovila na vrijeme, vjetar ih otpuhao a ostali su na vrhovima, preko 3m......sorry....
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šefi, ako nije kasno i ako ti nije problem, mislim zbog zvrkića, ja bi molila bijeli sljez , "flafasti" suncokret i turske karanfile
![]() |
|
![]() |
|
Šefi ja sam nova ovdje i vidjela sam tek danas da tražiš Bergeniju ja je imam i ako želiš na proljeće ju razdijelim i šaljem, prima se ona u gotovo svako godišnje doba.
|
|
![]() |
|
Imam sjeme bijele dature ako netko želi.
|
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Upravo mi je stiglo
![]() Hvala ti i javljaj na pp sta tebi treba! |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
super,jurim van
![]() |
|
![]() |
|
Sad ga posadi slobodno. Ja njega samo bacim i on se primi, a imaš dosta zemlje na njemu tak da nebu frke. Neznam kak se zove.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |