Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - cleopatrina djela
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

cleopatrina djela

Odgovori Odgovori Stranica  123 16>
Korisnik
Poruka
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: cleopatrina djela
    Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 18:19

evo vam malo mojih djela, dok se malo još ne snađem u ovom slanju slika, tad slijedi još. .Wink

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 18:33
vidim da je administrator ubacio moderiranje
evo pokušat ću ti popraviti

samo....jesu li ti ovako male slike

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 18:50
ma to je slikano mobom, a ja očito nisam nešt napravila kak treba, pa su sad ispale tako male. .eh, koma. .
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 18:54
jel ih imaš u kompjuteru ? probaj ih ponovo uploadati
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 21:29
cleopatra, jako je lijepo, a najviše mi se sviđa čaša.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 22:14
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

ma to je slikano mobom, a ja očito nisam nešt napravila kak treba, pa su sad ispale tako male. .eh, koma. .

Winkvidimo mi ...jako lijepi radovi......predivni tanjuri

superClap
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 08:21
cleopatra, jako su ti lijepi radovi...samo da su malo veće slike da se bolje vidi...Smile
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 08:27
Cleopatra,

sve izgleda jako lijepo ....sviđa mi se kad motivi nisu uvijek u centru predmeta ....
Jedva čekam veće slike   
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 10:38

evo još par slikica, nadam se da će sad bit ok kad kliknete na njih, da će bit veće. .nešt me komp zeza jedva sam uspjela sad ovo prebacit. .kiss. .
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 10:45
bravo...super su radovi Smile

što se slika tiče stavljamo slike veličine 640*480 i kopiramo Image code a ne Thumbnail....ali nema veze...to možeš drugi put Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 10:46
cleopatra radovi su jako lijepi ali mi se staklo posebno sviđa....Clap

Da li si išla na radionice stakla???
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 11:01
Cleopatra,

upravo ovo sa tvoje 3. slike sam jučer učila u radionoci stakla
Prekrasno...izuzetno dekorativno....ja se zaljubila na prvi pogled
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 11:01
išla sam kod nas u Čk na raionice, ali ovo sa frosti bojama i sa bojama za staklo nisam išla nigdje, to sam sama iz svoje glave napravila. .hvala na pohvala, a i savjetima za stavljanje slikica. .Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 13:41
cleopatra radovi su ti prekrasni,motivi na njima svi redom preljepi smile141
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:04
m da. .hvala, hvala. .pa trudim se. .al prije bum bankrot nek napravim sve što imam u glavi. .Cry
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:08
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

m da. .hvala, hvala. .pa trudim se. .al prije bum bankrot nek napravim sve što imam u glavi. .[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley19.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Cry" />

Ak te to tiješi....nisi jedina
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:11
joj, pa ne usudim se već ni u dućan, jer uvijek nekaj najdem kaj mi "treba". . ništa moram ja otvoriti svoju galeriju i sve bu ok. .Wink
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:12

eto i mene u klubuCool

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:15
ništa, ajmo se udružit i krenut u otvaranje galerija, a koja neće otvoriti bu nosila radove k nama pa bumo joj prodavale. .LOL
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2008 u 15:21
evo, ja podržavam idejusmile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.