-Moj - hobi -- |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | ||
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 23:24 |
|
drugo ime za dalaf je šiš. joj i mene si vratila u djetinjstvo.. imam i ja tu staru peglu bas posve istu kao tvoja i imam mlin za kavu, jednu malu bakarnu đezvicu i još par sitnica.. ostalo živi samo u mojim uspomenama
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
|
drugo ime je šiš ;)
|
||
![]() |
||
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
|
Peglu (metalne dijelove) uroni u ferosan (ili antikorozin), sredstvo za uklanjanje hrđe na bazi fosforne kiseline. |
||
![]() |
||
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
|
super slika
![]() |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
bravo
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Pa ja imam mog muža majstor za sve -----samo da mi je još Trišu opeljašiti za 1 peglu
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
slika je totalna guba
![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
Kako su dobro očuvane
|
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
Hvala niho
|
||
|
||
![]() |
||
|
Baš je predivno
|
||
![]() |
||
|
zadnje dvije slike su tatini sat i peć
|
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
--- Ma nisam ja mislila da ti prodami da jenešto tvoje nevrijedno ali samo ovo su vrlo stare svari i drage uspomene ponajviše zato mi toliko vrijede,a nije pitanje novčane vrijednosti-i mi imamo nekoliko kako papirnih tako i kovanih novčanica pa ću pokazati,a ako nešto bude za zamjenu nema problema.Uz sve ove predmete i cvijeće ja rado pročitam i obožavam knjige,romane i imama jednu manju zbirku od rođenja.. ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
niho draga,imas prekrasan hobi..kod tebe i trise prava divota
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |